ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ πλήρης ετοιμότητα θα αυξήσει το βάθος

Η πλήρης ετοιμότητα θα αυξήσει το βάθος

Κάποιοι ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν με το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, ενώ ο Χούπερ ακόμη και λίγο πιο μετά ως άνεργος. Γίνεται αντιληπτό πως, δεν ήταν στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ όλων των ποδοσφαιριστών και θεωρείται βέβαιο πως, με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει περισσότερες και πιο έτοιμες επιλογές.

Bet on Alfa

Το γεγονός αυτό θα της επιτρέψει να έχει μεγαλύτερο βάθος. Και με την ευχή να μην προκύψουν άλλα αγωνιστικά απρόοπτα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει γεμάτη από κάθε άποψη στις νέες υποχρεώσεις της. Σαφώς και η απουσία του Ανσφαριφάρντ αρχές Νοεμβρίου για το Μουντιάλ δεν θα είναι το καλύτερο, αλλά μέχρι τότε θα είναι πλήρως έτοιμος ο Χούπερ. Άλλωστε, έχει τονιστεί πως αποκτήθηκε για να δώσει βάθος, αλλά και να καλύψει το κενό του Ιρανού επιθετικού.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την παρουσία της, αλλά και τη μεγάλη νίκη επί της Ένωσης, κέρδισε πέρα από τους βαθμούς, την ηρεμία της και χρόνο για να ετοιμαστεί ακόμη καλύτερα για τη συνέχεια. Ο Λένον, ναι μεν είδε το προπονητικό κέντρο να αδειάζει αφού υπάρχουν πολλοί διεθνείς, όμως με την επάνοδό τους θα είναι σε θέση να δουλέψει για νέες επιτυχίες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ όσο περνά ο χρόνος και οι αγώνες, θεωρείται βέβαιο ότι θα αυξάνει στροφές. Έχει και την ποιότητα και το βάθος να πετύχει τους στόχους της. Ένα καλό σερί νικών θα συμβάλει προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό που χρειάζεται είναι στήριξη και ομαδικό πνεύμα από όλους όσους αποτελούν το σύλλογο.

Autoremarketing

Bet on Alfa