ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘέλουμε και κάρτα φιλάθλου τρομάρα μας...

Θέλουμε και κάρτα φιλάθλου τρομάρα μας…

Περιμέναμε σήμερα να δούμε τον σημερινό απόηχο για τα ψεσινά αίσχη των φιλάθλων του Αποέλ στο “Ελευθέρια” και μετά να τοποθετηθούμε. Πλέον έχουμε άλλη μία ξεκάθαρη απόδειξη πως έχουν τα δεδομένα στην Κύπρο στον τομέα της βίας στα γήπεδα. Το συμπέρασμα είναι απλό. Η πολιτεία είναι ΑΝΙΚΑΝΗ και οι νόμοι εφαρμόζονται κατά το δοκούν! Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Bet on Alfa

Με μία σύντομη περίληψη ψες στο ΚΛΕΙΣΤΟ γήπεδο “Ελευθέρια”, στην παρουσία ΜΟΛΙΣ 700 φιλάθλων στο σύνολο, ένας δημοσιογράφος γλίτωσε τα πολύ χειρότερα με μόλις 15 ραφές στο κεφάλι από καρέκλα της κερκίδας του Αποέλ, έγινε χρήση πυροσβεστήρων από οπαδούς του Αποέλ, ο πάγκος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δέχθηκε αμέτρητα αντικείμενα από οπαδούς του Αποέλ, έγινε άναμμα φωτοβολίδων από οπαδούς του Αποέλ κ.α. ΟΛΑ αυτά στην παρουσία αστυνομίας και μετά από υποτιθέμενη ταυτοποίηση των φιλάθλων στην είσοδο, ως αποτέλεσμα της κάρτας φιλάθλου.

Το πιο τραγελαφικό από όλα, είναι πως δεν έγινε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ και ούτε μπορούν να βρεθούν ένοχοι λόγω βλάβης στις κάμερες του Σταδίου!!! Ταυτόχρονα ακόμη πιο γελοία είναι η ανακοίνωση της αστυνομίας, ότι δεν κρίθηκε υψηλής επικινδυνότητας ο ψεσινός αγώνας!!! Μεγάλη επιστήμη να κρίνεις ένα τέτοιο αγώνα ως χαμηλής επικινδυνότητας από τη στιγμή που γνωρίζεις ότι θα βρεθούν οργανωμένοι οπαδοί και δη “αιώνιο” ντέρμπι!!!

Αν αυτό δεν είναι άλλη μία ήττα της κάρτας φιλάθλου, τότε δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε… Με τέτοια αστυνομία υπό την καθοδήγηση ενός ανίκανου υπουργείου δικαιοσύνης , η κάρτα φιλάθλου μας μάρανε… Είναι ξεκάθαρο, η κάρτα φιλάθλου ΑΠΟΤΥΧΕ ξανά. Επιμένουμε πως είναι το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία του Κυπριακού Αθλητισμού. Ούτε απέτρεψε τα επεισόδια, ούτε σύλληψη έγινε! Γίνεται όντως ταυτοποίηση στις εισόδους; Είναι αριθμημένες οι θέσεις; Τηρείται το νομοσχέδιο είτε από τους φιλάθλους είτε από την πολιτεία; ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ! Ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξης της, πέραν από το οικονομικό πλιάτσικο και τις συστημένες προσφορές για το σύστημα εφαρμογής της; ΚΑΝΕΝΑΣ!

Autoremarketing

Bet on Alfa