ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΛ. Χρίστου στο O24: Συμπαράσταση στον Α.Κακουλλή! Αφιερωμένος ο...

Λ. Χρίστου στο O24: Συμπαράσταση στον Α.Κακουλλή! Αφιερωμένος ο τίτλος στον Κ.Χριστοδούλου

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας ΟΜΟΝΟΙΑ24 παράθεσε ο υπεύθυνος του τμήματος Φούτσαλ της ομάδας μας για την ψεσινή κατάκτηση του Σούπερ Καπ:

Bet on Alfa

Αρχίζοντας να εκφράσουμε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ την συμπαράσταση μας στο φίλο Αντρέα Κακουλλή, ο οποίος κτυπήθηκε από ρίψη αντικειμένων στο γήπεδο, εκ μέρους των φιλάθλων του Αποέλ.

Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να ήταν διαφήμιση του φούτσαλ, αμαυρώθηκε από τους φιλάθλους του Αποελ, οι οποίοι απρόκλητα έριχναν διάφορα αντικείμενα προς τον πάγκο μας κατά τη διάρκεια όλοκληρου του δεύτερου ημιχρόνου, με αποκορύφωμα στο τέλος του παιχνιδιού να χτυπηθεί ο φίλτατος αθλητικογράφος Αντρεας Κακουλλής στο κεφάλι με καρέκλα. Στον αγωνιστικό χώρο εξφενδονίστηκαν πυροσβεστήρες ,νιπτήρες και ότι άλλο έβρισκαν.

Παρόλα αυτά, παίχτηκε ένα ανταγωνιστικό και ελκυστικό παιχνίδι εκ μέρους και των δύο ομάδων προσφέροντας στον κόσμο ένα υπέροχο θέαμα. Ο προπονητής μας, Παρασκευάς Παρασκευα έστησε μια καλή ομάδα με βάθος και ποιοτικούς παίχτες. Μέσα από την καθημερινή δουλειά θα βελτιωνόμαστε  συνεχώς. Εδώ θα πρέπει να αναφέρω ότι κάποιοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το φουτσαλ ζωντανό και είναι κρίμα να βρίσκονται κάποιοι με σκοπό να το διαλύσουν.

Ευχαριστούμε τους λιγοστούς φιλάθλους μας που ήταν στο γήπεδο και στήριξαν τους παίχτες μας, μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια και καλούμε όλους να έρχονται στο γήπεδο και όχι να μας συμπαραστέκονται μόνο μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης.

Η νίκη μας είναι αφιερωμένη στον πρώην προπονητή μας Κώστα Χριστοδούλου .
☘️ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ☘️

Autoremarketing

Bet on Alfa