ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠόσο μεγάλωσες ΟΜΟΝΟΙΑ μου!

Πόσο μεγάλωσες ΟΜΟΝΟΙΑ μου!

Εμφάνιση μαγική, ονειρεμένη. Αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι για φίλημα! Ο κόσμος της ανεπανάληπτος, μαγικός, ονειρεμένος. Έδωσε μεγάλη παράσταση, όπως και η ομάδα, μέσα στο «θέατρο ονείρων» και έκανε την Ευρώπη να παραμιλά. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήρθε, να χάθηκε στο παρά δύο, όμως αυτό που μπορεί να αισθάνεται περήφανη η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι κοίταξε στα μάτια μια ποδοσφαιρικά υπερδύναμη. Αυτό λέει πολλά.

Bet on Alfa

Τεράστια η εμπειρία, η οποία θα συνοδεύει για μια ζωή τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τους διοικούντες, τον κόσμο και γενικώς τον σύλλογο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μεγάλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει μέσα από τέτοιες εμφανίσεις, τέτοιους επιπέδου αγώνες. Κι ακόμη δεν είδαν τίποτα οι αντίπαλοί της. Ο πρόεδρος το έκανε ξεκάθαρο πως, θέλει να δει την ΟΜΟΝΟΙΑ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα το κυνηγήσει.

Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι επικεντρωμένη στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι η προτεραιότητά της. Από τη στιγμή που θα κυνηγήσει την παρουσία τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει πρώτα να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Φουλάρει για το μεγάλο στόχο της, συνεχίζοντας παράλληλα να ζει την κάθε στιγμή στους ομίλους το Γιουρόπα Λιγκ.

Autoremarketing

Bet on Alfa