ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝΣΥΦΙ: «Ο ΛΑΟΣ δεν ανέχεται κατάμουτρα κοροιδία»

ΣΥΦΙ: «Ο ΛΑΟΣ δεν ανέχεται κατάμουτρα κοροιδία»

Ανακοίνωση 3ων ΣΥΦΙ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα μας:

Bet on Alfa

Πράσινε ΛΑΕ,

Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σου γιατί έχουμε χορτάσει από λόγια και χάδια αλλά από την άλλη, μας τελείωσε η υπομονή.!

Από πέρσι βλέπουμε την ομάδα να βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και όχι δεν μηδενίζουμε καμία προσπάθεια. Βλέπαμε την ομάδα να μένει εκτός εξάδας και καταλήξαμε να φταίνε προπονητής και τεχνικός διευθυντής.

Φέραμε άλλο προπονητή και ευελπιστούσαμε ότι όντως περάσαμε μία κακή χρόνια, που καλύψαμε λίγο τα πράγματα με τη κατάκτηση του κυπέλλου. Φέτος ξεκινά η χρόνια και σιγά σιγά βαδίζουμε στα ίδια μήκη και πλάτη.

Στηρίξαμε και κάναμε υπομονή αλλά πλέον βλέπουμε τους εαυτούς μας να γίνονται συνένοχοι στην όλη κατρακύλα.!

Επέλεξαν και όρισαν ομάδα προγραμματισμού μας είπαν και θα αλλάξουμε ποδοσφαιρικό μοντέλο. Από ποιους απαρτίζετε αυτή η ομάδα δεν μας έχουν ξεκαθαρίσει ποτέ… Με ποια κριτήρια φέρανε το κ. Λένον (προς θεού, ο άνθρωπος είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και δεν έχει ευθύνη σε όλα) να χτίσει μια ολόκληρη ομάδα.

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός και βλέπαμε αδιαφορία και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά (βίντεο με ειρωνικό ύφος προς το κόσμο) μέχρι που φτάσαμε στο σημείο να τοποθετηθούμε και να αναρωτηθούμε ποτέ θα κλείσει η ενίσχυση.

Μας διαβεβαίωσαν ότι όλα κυλούσαν ομαλά και ο προγραμματισμός θα ολοκληρωθεί. Όταν ο κόσμος έλεγε τις ανησυχίες του για το όλο θέμα, τον σέρβιραν με ένα κάρο δικαιολογίες και ψέματα ,από την περσινή χρονιά, ότι τάχα ο προπονητής είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ… Και μετά από όλα αυτά φτάσαμε στην υστάτη να κλείνουν συμβόλαιο με έναν ποδοσφαιριστή που εμφανώς δεν ήταν προετοιμασμένος για να ενταχθεί…

Περνάμε στο θέμα Λοΐζου που εκεί το χάσαμε εντελώς, χωρίς ακόμα να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη και εκτέθηκε η ομάδα σε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο. Φτάσαμε στο σημείο ομάδες μεγάλου βεληνεκούς να μας αποκαλέσουν ερασιτέχνες, έστω κι αν δεν το παραδέχεται η διοίκηση.

Στα εισιτήρια τώρα, που βρίσκουμε και τους εαυτούς μας εκτεθειμένους, πάλι είδαμε να εκμεταλλεύονται την αγάπη και το πάθος του μεγάλου κόσμου της ομάδας. Υπερβολικές τιμές που ξεπερνούσαν τη λογική.

Και ερχόμαστε στο τώρα. Αποδέσμευση ακόμη ενός προπονητή. Η ομάδα βρίσκετε στο έλεος του θεού με παίχτες που είναι απαθείς και φτάνουν στο σημείο να αλληλοσκοτώνονται στα αποδυτήρια.

Κύριοι μόνο εμείς τα βλέπουμε αυτά η είστε τόσο αφελής που κρύβεται όλα τα προβλήματα κάτω από το χαλί;

Κύριοι απαιτούμε πάραυτα εξηγήσεις και λήψη ευθυνών από όλους σας, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έννεν περιπαίξιμο κανενός. Μπορεί να ήμασταν ανεκτικοί τόσο καιρό αλλά ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Καλούμε όλο τον Πράσινο ΛΑΟ να σταθεί στο πλάι μας, για να αποδείξουμε ότι ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν ανέχεται πλέον να τον κοροϊδεύουν κατάμουτρα.

Υ.Γ Όσοι δεν μας θέλουν δίπλα τους θα μας έχουν απέναντι τους.

LIMASSOL SHAMROCKS
LARNAKA GREEN SUPPORTERS
FAN CLUB ATHIENOU

Autoremarketing

Bet on Alfa