ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΛαίφης: "Δουλευταράς και αρκετά πειθαρχημένος ο Φερρέρα"

Λαίφης: “Δουλευταράς και αρκετά πειθαρχημένος ο Φερρέρα”

Αναδημοσίευση 24sports.com.cy

Bet on Alfa

Με κάθε επισημότητα η Ομόνοια έχει περάσει στην εποχή Γιανίκ Φερέρα. Ο Βέλγος προπονητής ανακοινώθηκε απ’ του «πράσινους» κι άμεσα σηκώνει μανίκια για να πιάσει δουλειά.

Σε αυτό το πλαίσιο ο διεθνής αμυντικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Κωνσταντίνος Λαΐφης, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα 24sports, καθώς την περίοδο 2016/17 ο Γιανίκ Φερέρα διετέλεσε για ένα περίπου δίμηνο προπονητής του.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πως ήταν η συνύπαρξη σου με τον νέο τεχνικό της Ομονοιας Γιανίκ Φερέρα; «Ο κύριος Φερέρα ηταν ο πρώτος μου προπονητής στην Σταντάρ Λιέγης. Η συνεργασία μου μαζί του ήταν μόλις για δύο μήνες. Αν πρέπει να σημειώσω κάτι ήταν πως προσωπικά εμένα με πίστεψε από τη πρώτη στιγμή. Με στήριξε από τη πρώτη μέρα και με βοήθησε να εγκλιματιστώ πιο γρήγορα».

Πως κρίνεις την επιλογή των διοικούντων της Ομονοιας στην επιλογή του ως νέος τεχνικός της ομαδας; «Κατά την προσωπική μου άποψη, η επιλογή Γιανίκ Φερέρα είναι μια σωστή επιλογή καθώς είναι ένας αξιόλογος προπονητής ο οποίος πιστεύω ότι μπορεί να επαναφέρει την Ομόνοια στο σωστό δρόμο».

Και ποια είναι τα χαρακτηριστικά που τον διακρινουν; «Αυτό που μπορώ να πω για τον κύριο Φερέρα είναι πως πρόκειται για έναν προπονητή δουλευταρά και αρκετά πειθαρχημένος καθώς του αρέσει η σκληρή δουλειά. Είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές και προσπαθεί να τους βγάλει το καλύτερο τους εαυτό τόσο στις προπονήσεις όσο και στο γήπεδο».

Autoremarketing

Bet on Alfa