ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπιτακτικό να κολλήσει δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα!

Επιτακτικό να κολλήσει δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ τη Δευτέρα δίνει άλλο ένα ντέρμπι στο Πρωτάθλημα, αυτή το φορά κόντρα στο δεύτερο βαθμολογικά  Άρη Λεμεσού. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξαλαφρωμένη πλέον από Ευρωπαικές υποχρεώσεις, καλείται να επικεντρωθεί στο Πρωτάθλημα και στο στόχο να σκαρφαλώσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην κορυφή και να δώσει τα πάντα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Μετά τις βελτιωμένες εμφανίσεις κόντρα στην Ανόρθωση και Σέριφ, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να ξεκινήσει να κτίζει ένα νικηφόρο σερί και να αποκτά ψυχολογία που έχει τόση ανάγκη.

Είναι γεγονός πως ο νέος προπονητής, βάζει σιγά σιγά το στίγμα του και κυρίως κατάφερε σε μικρό διάστημα να βγάλει ποιοτικά χαρίσματα από παίκτες που ήρθαν στην ομάδα μας με πολλές παραστάσεις και που μέχρι στιγμής δεν έιχαν δείξει τις δυνατότητες τους. Υπάρχει η ποιότητα στο ρόστερ και σίγουρα η ομάδα μας μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά. Το Ευρωπαικό ταξίδι μας φέτος δεν είχε την αναμενόμενη πορεία, παρ’ όλα αυτά οι εμπειρίες παραμένουν εμπειρίες και είναι πολύ σημαντικές για τη βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς και κυρίως στη νοοτροπία.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa