ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΧωρίς περιθώρια λάθους για αναρρίχηση

Χωρίς περιθώρια λάθους για αναρρίχηση

Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια, που φέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να αγωνίζεται αύριο απέναντι στον Άρη που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, χωρίς περιθώρια λάθος. Η νίκη επιβάλλεται, εάν θέλει να συνεχίσει την προσπάθεια κάλυψης του χαμένου εδάφους και θα της επιτρέψει να διεκδικήσει τους στόχους της.

Bet on Alfa

Χωρίς, πλέον, την έννοια της Ευρώπης και απαλλαγμένη από την κούραση, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να πατήσει γκάζι στο πρωτάθλημα. Είναι ήδη αρκετά πίσω από την κορυφή και μόνο με σερί νικών θα μπορέσει να βρεθεί στις ψηλές θέσεις και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Οι δυνατότητες υπάρχουν, ο Φερέρα πιστεύει και το δείχνει στο ρόστερ, δουλεύει να περάσει στον απόλυτο βαθμό τη φιλοσοφία του και η ΟΜΟΝΟΙΑ να παίξει το ποδόσφαιρο που ο ίδιος επιθυμεί.

Ο Βέλγος τεχνικός θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του, χωρίς να υπολογίζει τους Φαμπιάνο και Μπασιρού. Λιγες πιθανότητες να προλάβει συγκεντρώνει ο Μάθιους, ενώ ετοιμοπόλεμος αναμένεται να είναι ο Ανσαριφάρντ. Υπάρχουν οι επιλογές ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί ικανή και απαιτητική για να φύγει με το «διπλό» από το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ένα γήπεδο, που απέναντι στην Ανόρθωση, τη… βρίσκει.

Autoremarketing

Bet on Alfa