ΑρχικήOFF THE RECORDΚατάργηση υποβιβασμού, εξαφάνιση ούρων, χορηγία από ΚΟΤ-Cyprus Airways και...

Κατάργηση υποβιβασμού, εξαφάνιση ούρων, χορηγία από ΚΟΤ-Cyprus Airways και πολλά άλλα…

Κάνοντας scroll σε γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, έπεσε το μάτι μου σε μία εκπομπή που πραγματοποιούν κάποιοι οπαδοί της ομάδας του κυπριακού κατεστημένου. Ένας εκ των τριών που τη παρουσιάζουν έκανε κάλεσμα στους οπαδούς τους, που κατά τα λεγόμενα του δεν θέλουν κάλεσμα (μπαρούφα no 1), ενόψει του μεταξύ μας αγώνα.

Bet on Alfa

Στη συνέχεια θέλησε να μας παρουσιάσει την ΟΜΟΝΟΙΑ ως την ομάδα που διαχρονικά ευνοείται (μπαρούφα no2).

Ότι είναι καλοί γνώστες της προπαγάνδας το γνωρίζουμε εδώ και χρόνια, όπως επίσης και ότι είναι λάτρεις της παραχάραξης της ιστορίας.

Χωρίς να μπούμε στη διαδικασία να γράψουμε παιχνίδια που ευνοήθηκαν ή που αδικήθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ στα μεταξύ μας παιχνίδια, για ευνόητους λόγους αφού θα γράφουμε μέχρι το αποελ-ΟΜΟΝΟΙΑ του 3022, θα κάνουμε μια μικρή αναφορά σε κάποια γεγονότα.

  1. Τη σεζόν 1956-1957 στη τελευταία θέση της βαθμολογίας τερμάτισε ο αποελ. Τη χρονιά εκείνη τελικά δεν έγινε υποβιβασμός!!!
  2. Το 2004 ποδοσφαιριστές του αποελ πέρασαν από έλεγχο για ντόμπινγκ. Τότε  υπήρχαν εύλογες υποψίες για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για να γίνει ο νόμιμος έλεγχος των δειγμάτων, τα ούρα χάθηκαν. Κάποιοι διέρρηξαν τα γραφεία που φυλάσσονταν και εξαφάνισαν τα δείγματα. 
    • Θυμίζουμε τα καρδιακά επεισόδια που έπαθαν παίκτες της συγκεκριμένης ομάδας.
  3. Ενώ οι κυπριακές αερογραμμές αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα κάποιοι έκλειναν χορηγικές συμφωνίες με τον ΚΟΤ και την αεροπορική εταιρία.
    • ΑΠΟΕΛ, ΚΟΤ και Κυπριακές Αερογραμμές βρίσκονται μια ανάσα από την τελική συμφωνία και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση εντός των επόμενων ημερών. Πέραν της δωρεάν μετάβασης της επίσημης αποστολής, η εταιρεία αποελ θα έχει έσοδα από την πώληση των αεροπορικών εισιτηρίων στους οπαδούς του ενώ το χορηγικό πακέτο ανέρχεται στις 330 χιλιάδες ευρώ και θα το μοιραστούν ΚΟΤ και Κυπριακές Αερογραμμές. Σημειώνεται πως κάτι περισσότερο θα πληρώσει ο κρατικός αερομεταφορέας, που θα τυγχάνει μεγαλύτερης προβολής στην κοινή διαφήμιση των δύο οργανισμών. 
      • Για υπενθύμιση, μετά από 3 χρόνια η Cyprus Airways έβαλε λουκέτο

Κλείνοντας να πούμε ότι συμφωνούμε σε 1 πράμα. Ναι είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι. Δύο κόσμοι που απέχουν μίλια ο ένας από τον άλλο. Συγκρούεται το καλό με το κακό, το δίκαιο με το άδικο, το αδικημένο με το ευμοούμενο. Εσείς προάγεται τον ρατσισμό, τη ξενοφοβία και υμνάτε τον Γρίβα και την ΕΟΚΑ Β’. Σε αντίθεση με εμάς, με την ομάδα μας να γεννιέται από την επανάσταση τουτ 1948 με τον κόσμο της να αποτελείται κυρίως από τις τάξεις των χαμηλών στρωμάτων και της εργατιάς, που δεν ξεχωρίζει χρώματα, φυλές και εθνικότητες αλλά και πολλά άλλα. 

Υ.Γ1: ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΣΑΤΕ ΠΑΡΑΓΚΑ

Υ.Γ2: Πάλε καλά που είσαστε σε στεγασμένο χώρο και μπορεί να γλυτώσετε, γιατί θα πέσουν να σας πλακώσουν τα ντουβάρια

 

Autoremarketing

Bet on Alfa