ΑρχικήUncategorizedΤο εκπληκτικό εικαστικό των μπλε για την ισοφάριση του...

Το εκπληκτικό εικαστικό των μπλε για την ισοφάριση του ρεκόρ του Ανρί από τον Ζιρού

Ο Ολιβιέ Ζιρού μοιράζεται πλέον τον θρόνο του πρώτου σκόρερ της εθνικής Γαλλίας με τον Τιερί Ανρί και η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου τον αποθεώσε με ένα εντυπωσιακό εικαστικό, στο οποίο συνυπάρχει μαζί με τον θρυλικό “Τιτί”.

Bet on Alfa

Ο Ολιβιέ Ζιρού μετρούσε μέχρι πριν λίγες ώρες μόλις ένα γκολ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου (το 2014) ωστόσο με τα δύο που σημείωσε απέναντι στην Αυστραλία το βράδυ της Τρίτης (22/11) στην πρεμιέρα του Μουντιάλ στο Κατάρ έγραψε ιστορία.

Όχι μόνο γιατί έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Γαλλίας σε Μουντιάλ (παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ζινεντίν ΖΙντάν) αλλά και επειδή έπιασε στην κορυφή των αρχισκόρερ των μπλε τον Τιερί Ανρί, με 51 γκολ.

Το γεγονός αυτό έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των μπλε και η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δημιούργησε για χάρη του ένα πανέμορφο εικαστικό που τον παρουσιάζει να ενώνει τη γροθιά του με τον Ανρί, κάνοντας τη σχετική δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram με την λεζάντα “Οι κορυφαίοι σκόρερ της εθνικής Γαλλίας με 51 γκολ”.

Πέρα από την γαλλική ομοσπονδία, ιδιαίτερο εικαστικό έφτιαξε και η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν, και φέρνοντας δίπλα-δίπλα τους Ανρί και Ζιρού, εν ώρα δράσης στο χορτάρι.

Πηγή:sport24.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa