ΑρχικήUncategorizedΠρόγραμμα 7ης ημέρας: Ξεχωρίζει το Αργεντινή-Μεξικό

Πρόγραμμα 7ης ημέρας: Ξεχωρίζει το Αργεντινή-Μεξικό

Το Μουντιάλ συνεχίζεται με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Σαββάτου (26/11).

Bet on Alfa

Η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ συνεχίζεται το Σάββατο με τον 3ο και το 4ο όμιλο και τα ματς Γαλλία – Δανία και Αργεντινή – Μεξικό να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της ημέρας.

Η αρχή γίνεται στις 12:00 με αγώνα του 4ου ομίλου ανάμεσα στην Τυνησία και την Αυστραλία, με τους Αφρικανούς να έχουν έναν βαθμό από την ισοπαλία με τη Δανία, ενώ οι Αυστραλοί αν και προηγήθηκαν με τους Γάλλους, ηττήθηκαν 4-1. Ματς οριακό για τις δύο ομάδες στη μάχη για τη δεύτερη θέση.

Στο άλλο ματς του γκρουπ στις 18:00, η Γαλλία παίζει με τη Δανία και θέλει το τρίποντο για να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. Οι Σκανδιναβοί μπλέκουν σε περίπτωση ήττας και θα τα δώσουν όλα.

Για τον 3ο όμιλο, στις 15:00 διεξάγεται το Πολωνία – Σαουδική Αραβία, με τον Λεβαντόβσκι και την παρέα του να προέρχονται από το 0-0 με το Μεξικό, σε ένα ματς που έχασε πέναλτι ο φορ της Μπαρτσελόνα, ενώ οι Άραβες από τον θρίαμβο κόντρα στην αρμάδα του Λιονέλ Μέσι. Μπορούν να το επαναλάβουν; Οι απαντήσεις στο χορτάρι.

Στις 21:00, η Αργεντινή παίζει την ύπαρξή της στο θεσμό κόντρα στο Μεξικό των Πινέδα, Οτσόα και των υπολοίπων Αζτέκων που θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους στο γήπεδο, ώστε να ρίξουν στα σχοινιά την αλμπιτσελέστε.

Μουντιάλ 2022 – Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26/11)

  • 12:00 Τυνησία – Αυστραλία
  • 15:00 Πολωνία – Σαουδική Αραβία
  • 18:00 Γαλλία – Δανία
  • 21:00 Αργεντινή – Μεξικό
Autoremarketing

Bet on Alfa