ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ αναγκαιότητα για νίκη, η συνέπεια και η συνέχεια

Η αναγκαιότητα για νίκη, η συνέπεια και η συνέχεια

Το τελευταίο παιχνίδι για τον α’ γύρο του πρωταθλήματος βρίσκει την ΟΜΟΝΟΙΑ να υποδέχεται απόψε την Καρμιώτισσα (19:00), αντίπαλο που απέκλεισε στο κύπελλο μόλις την περασμένη Πέμπτη. Αυτή τη φορά η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη τη νίκη, τους βαθμούς, για να μπορέσει να κάνει βαθμολογικό άλμα.

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να δείξει συνέπεια και συνέχεια σε καλές εμφανίσεις και νικηφόρα αποτελέσματα. Μόνο έτσι θα μπορέσει να αντιστρέψει τα βαθμολογικά δεδομένα, αλλά και το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τη βαριά ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο. Είναι στα δικά της πόδια να το πετύχει. Με δουλειά και ποιοτικές επιλογές τον Ιανουάριο.

Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι, στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν πως δεν θα είναι εύκολο. Η Καρμιώτισσα έδειξε και στο πρόσφατο παιχνίδι ότι, είναι ικανή να σου κάνει τη ζημιά αν της δώσεις το δικαίωμα. Οπόταν, αυτό που έχει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να επιβάλει ρυθμό, να κυριαρχήσει, να δημιουργήσει και να είναι αποτελεσματική. Επίσης, θα πρέπει στην άμυνα να είναι προσεκτική, να μην δώσει δικαιώματα με αβίαστα λάθη.

Ο Φερέρα ετοίμασε την ομάδα, δούλεψε στο πλάνο του και αναμένει ότι οι ποδοσφαιριστές του θα το ακολουθήσουν πιστά, προσδοκώντας στην επιτυχία. Δεν υπολογίζει τους Μπρούνο και Λανγκ λόγω καρτών, τον ανέτοιμο Φαμπιάνο και τον τραυματία Ζαχαρίου.

Autoremarketing

Bet on Alfa