ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΛάμπρος Χρίστου:"Nιώθω αγανάκτηση για τα χθεσινά συμβάντα ... Δεν...

Λάμπρος Χρίστου:”Nιώθω αγανάκτηση για τα χθεσινά συμβάντα … Δεν μάθαμε να νικούμε έτσι”

Aποκλειστικά στο ΟΜΟΝΟΙΑ24 δηλώσεις του υπεύθυνου του τμήματος φούτσαλ Λάμπρου Χρίστου για τα χθεσινά συμβάντα στον αγώνα μεταξύ ΑΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Bet on Alfa

“Για τα χθεσινά επεισόδια στην Λεμεσό Νοιώθω μεγάλη αγανάκτηση για ότι έχει γίνει και ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να ασχολούμαστε με το άθλημα .Είμαστε εκεί εθελοντές και κινδυνεύουμε .

Μετά το 2-1 μπήκαν οι φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας μέσα και χτυπήθηκε στα πλευρά ο παίχτης μας και αντί να διακόψουν το παιχνίδι οι διαιτητές διέταξαν να συνεχιστεί ….αναγκαστικά για να προστατεύσω τους δικούς μας παίχτες ,τους είπα απλά να είναι στο γήπεδο και να αφήσουν τους αντιπάλους να νικήσουν για να μην έχουμε αλλά παρατράγουδα . Τιμωρήθηκαν με κόκκινες ο πάγκος μας γιατί μπήκε στο γήπεδο να προστατευθεί από ρίξει κερμάτων και αναπτήρων εδώ φτάσαμε … Είναι λυπηρό για το άθλημα.

Η ατιμωρησία φέρνει αυτά τα αποτελέσματα ,οπλίζουν τα χέρια αυτών που έρχονται όχι να δουν ματς αλλά να κάνουν τραμπουκισμούς ,λυπούμε και ζητώ συγνώμη από τους παίχτες μας ,θα κάνουμε το παν να τους προστατεύσουμε ακόμα και να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα για την δική τους προστασία αφού οι υπεύθυνοι είναι απλοί θεατές στο ίδιο έργο .

Οι φίλαθλοι που μπήκαν και χτύπησαν ψες διερωτουμε έχουν συλληφθεί ? Ευτυχώς το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό …. Χάσαμε φυσιολογικά μετά την τρομοκρατία που υπήρξε ,αν θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα με αυτό το τρόπο ας το πάρουν δεν θελουμε να συμμετάσχουμε σε αυτό εμείς . Για μένα σημασία έχει η ακεραιότητα των παιχτών και όχι το αποτέλεσμα δεν μάθαμε να νικούμε έτσι !!”

Autoremarketing

Bet on Alfa