ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑργυρίδης: «Αφιερωμένο στον Πανίκκο, στα θύματα των Τεμπών και...

Αργυρίδης: «Αφιερωμένο στον Πανίκκο, στα θύματα των Τεμπών και τους τουρκοκύπριους των σεισμών»

Την κατάκτηση του 7ου πρωταθλήματος στην ιστορία της πανηγυρίζει η ανδρική πετοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι πήραν τη κούπα αήττητοι με 18 νίκες σε ισάριθμα ματς και επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους με τον πρόεδρο του σωματείου, Μάριο Αργυρίδη να ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξη και να αφιερώνει την επιτυχία στο πρώην μέλος του Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Πανίκο Μιχαηλίδη, στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, αλλά και τους τουρκοκύπριους που έχασαν τη ζωή τους στους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία.

Bet on Alfa

Οι δηλώσεις του:

«Φανήκαμε άξιοι καθ’ όλη τη χρονιά. Κάναμε εξαιρετικές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Πήγαμε ένα βήμα πιο μπροστά ως ομάδα. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήταν κοντά μας, που χειροκρότησε τους παίκτες, γιατί στο κλειστό δεν έχουν αυτή την ευκαιρία συχνά οι αθλητές. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα έφτασε στους “8” του Challenge Cup. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, στους προπονητές, στην επιτροπή και όλους όσοι βοήθησαν. Πήραμε την πετόσφαιρα ένα βήμα μπροστά.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που είστε εδώ για να πανηγυρίσουμε “Ομόνοια Λαός Πρωτάθλημα”. Δεν ξεχνούμε αυτούς που έφυγαν και δεν είναι μαζί μας. Αφιερώνουμε τον τίτλο στο πρώην μέλος του Δ.Σ της Ομόνοιας, εργάτη της Ομόνοιας, χρηματοδότη της πετόσφαιρας, φίλο Πανίκο Μιχαηλίδη. Ας είναι αιωνία η μνήμη του. Αφιερώνουμε τον τίτλο σε όλα τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στην Ελλάδα, τους συμπατριώτες μας αλλά και τους Ελλαδίτες. Ας είναι αιωνία η μνήμη τους. Αφιερώνουμε το τρόπαιο αυτό επίσης στους συμπατριώτες μας τουρκοκύπριους που έχασαν τη ζωή τους στο σεισμό στην Τουρκία. Ας είναι όλους αιωνία η μνήμη τους και το 7ο πρωτάθλημα όταν το θυμόμαστε να μην τους ξεχνούμε».

Autoremarketing

Bet on Alfa