ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ τελική ευθεία πρέπει να είναι πράσινη

Η τελική ευθεία πρέπει να είναι πράσινη

Από σήμερα το «Ηλίας Πούλλος» θα είναι και πάλι γεμάτο, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να εντείνει την προετοιμασία της για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Πάφο στο ΓΣΠ, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ. Μια ισοπαλία και μια ήττα ο απολογισμός στις πρώτες δύο αγωνιστικές, ώρα και για την πρώτη νίκη.

Bet on Alfa

Ναι μεν μπορεί το μυαλο να είναι στα παιχνίδια κυπέλλου, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να δείξει την αποφασιστικότητά της και να πάει απόλυτα έτοιμη σε αυτά τα ματς. Πώς; Με καλή παρουσία και επιτυχίες στο πρωτάθλημα, που θα της επιτρέψουν να φτιάξουν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Ως μεγάλη ομάδα, έχει ως στόχο και παίζει πάντα για τη νίκη. Αυτό θα θελήσει να κάνει και την Κυριακή, όποιοι κι αν αγωνιστούν, ώστε να πάει με φόρα στην Πάφο την επόμενη Πέμπτη.

Ο Αυγουστή ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως θα διαχειριστεί το ρόστερ, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι σε θέση στο ματς κυπέλλου να παρουσιαστεί έτοιμη από κάθε άποψη για να κάνει το πρώτο βήμα. Γιατί, στην Πάφο θα κληθεί να βάλει τις βάσεις και στο ΓΣΠ να «κλειδώσει» την πρόκριση στον τελικό.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν και θα πρέπει να έχει έντονο πράσινο χρώμα. Ιδιαίτερα στο κύπελλο, που αποτελεί το μεγάλο στόχο, αφού πέρα από την κατάκτηση του τροπαίου προσφέρει και ευρωπαϊκό εισιτήριο με όλα τα θετικά συνεπακόλουθα.

Autoremarketing

Bet on Alfa