ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚαι πάλι πρωτοπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ! Συλλογή τροφίμων και ειδών...

Και πάλι πρωτοπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ! Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης την Κυριάκη στο ΓΣΠ!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στηρίζει την 9ης Παγκύπρια εκστρατεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) για υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών, που υλοποιείται υπό το σλόγκαν: «Υιοθετήστε» μια οικογένεια το Πάσχα και διοργανώνει συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, όπως αναφέρεται αναλυτικά πιο κάτω.
Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 2 Απριλίου, έξω από τη Δυτική εξέδρα του σταδίου ΓΣΠ, πριν από την έναρξη του αγώνα μας με την Πάφο FC, από τις 16:00 μέχρι τις 18:00.
Σκοπός της εκστρατείας είναι να εξασφαλίσουμε για τις ευάλωτες οικογένειες τα απαραίτητα για το Πάσχα.
Ο ΠΣΣΕ από το 2015 έχει βοηθήσει πέραν των 20,000 ευάλωτων οικογενειών και οι εκστρατείες που πραγματοποιεί λειτουργούν στη βάση πρωτοκόλλων, για διασφάλιση της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας.
Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για άλλη μια φορά, θα συμβάλει στα μέγιστα για να στεφθεί και αυτή η πρωτοβουλία με επιτυχία. Ο καθένας μας ατομικά και όλοι μαζί συλλογικά μπορούμε να συμμετάσχουμε στην εκστρατεία προσφέροντας ό,τι και όσα μπορούμε.
Ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να δώσουμε χαμόγελο και ελπίδα σε όσους έχουν ανάγκη!
Τι μπορούμε να προσφέρουμε:
δωροκουπόνια από υπεραγορές/καταστήματα ή εισφορά
είδη/προϊόντα για το γιορτινό τραπέζι
πασχαλινά εδέσματα
λαμπάδα/πασχαλινό αυγό για τα παιδιά
παροχή εξοπλισμού που μπορεί να είναι χρήσιμος σε ευάλωτες οικογένειες
οτιδήποτε άλλο μπορεί να προσφέρει χαρά στις οικογένειες το Πάσχα.
Ο ΠΣΣΕ προτείνει όπως προτιμηθεί η προσφορά δωροκουπονιών, επειδή δίνει την δυνατότητα στις οικογένειες να προμηθευτούν και είδη πέραν της ξηράς τροφής (π.χ. κρέας, ψάρι, γαλακτοκομικά, φρούτα, λαχανικά, κτλ).
Autoremarketing