ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣώμα παρόν, μυαλό απόν...

Σώμα παρόν, μυαλό απόν…

14η ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την ΑΕΚ με 2-0. Μία ΟΜΟΝΟΙΑ που έφαγε 45 λεπτά να περιφέρεται χωρίς ουσία στο γήπεδο. Φυσικά σε αυτή την κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου συνέτειναν και οι πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα που επέλεξε ο Αυγουστή. Χαρακτηριστικό και των δύο ημιχρόνων όμως, ήταν το γεγονός πως σε κανένα σημείο δεν υπήρχε η απαραίτητη συγκέντρωση στο παιχνίδι. Πολλές χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος και αρκετά εύκολα λάθη. Το μυαλό της ομάδας είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης και αυτό το παραδέχθηκε και ο Αυγουστή στη δημοσιογραφική.

Bet on Alfa

Από εκεί και πέρα θεωρούμε πως οι δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα με συνολικά 5 γκολ παθητικά και μηδέν γκολ επιθετικά, δεν είναι και η καλύτερη συνταγή ψυχολογίας ενόψει ενός τόσο κρίσιμου αγώνα όπως ο ημιτελικός Κυπέλλου κόντρα στην Πάφο.

Αναμέναμε χθες πως ο προπονητής θα παρατασσόταν με σχήμα που θα παρέπεμπε σε πρόβα τζενεράλε ενόψει Κυπέλλου, παρ΄όλα αυτά προχώρησε σε βαθύ rotation επιλέγοντας να προστατεύσει πάικτες και να κρατήσει κλειστά χαρτιά.

Autoremarketing

Bet on Alfa