ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈδειξε τις προθέσεις της, πάει γι’ άλλα…

Έδειξε τις προθέσεις της, πάει γι’ άλλα…

Η αναμονή του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τις μετεγγραφικές κινήσεις άξιζε τελικά τον κόπο. Η απόκτηση κυρίως του Γουίλι Σεμέδο σκόρπισε ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών, αλλά και αυτές των Εράκοβιτς και Σιπριάνο φαίνεται να είναι καλές προσθήκες, με παρόν και μέλλον. Είναι κινήσεις που δείχνουν πως σκέφτεται ο αθλητικός διευθυντής και επιβεβαιώνουν τα όσα είπε στην παρουσίασή του.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, υλοποίησε τρεις μετεγγραφές και πάει γι’ άλλες, δυνατές και στο ίδιο πλαίσιο. Οι ενέργειες που γίνονται είναι, για να κάνουν την ομάδα δυνατή και ικανή να διεκδικήσει την επιστροφή της στην κορυφή. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή και πίστωση σε όσους χειρίζονται το κεφάλαιο προγραμματισμός.

Πλέον, στην ΟΜΟΝΟΙΑ κινούνται για ηγέτη στην άμυνα. Θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει ικανό και έμπειρο ποδοσφαιριστή. Επίσης, θα γίνει άλλη μια προσθήκη στα εξτρέμ, στην επίθεση και ίσως στη μεσαία γραμμή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χτίζεται για να είναι ισχυρή και πρωταγωνίστρια.

Ο Σεμέδο βρίσκεται από χθες στην Κύπρο, σήμερα θα περάσει από τη διαδικασία των εξετάσεων και θα φωτογραφηθεί με την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Γνώριμος ο διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι και ικανός να δώσει τα στοιχεία που θέλει η ομάδα από την αριστερή πλευρά.

Autoremarketing

Bet on Alfa