ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΌσο το δυνατόν ισοζυγισμένοι προϋπολογισμοί και έμφαση στις ακαδημίες

Όσο το δυνατόν ισοζυγισμένοι προϋπολογισμοί και έμφαση στις ακαδημίες

Έπιασε δουλειά το νέο Δ.Σ του Σωματείου μας το οποίο δουλεύει εντατικά αυτές τις ημέρες για τον προγραμματισμό των τμήματων της ομάδας μας, με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ σε όλα τα αθλήματα. Οι στόχοι που έχουν θέσει τα μέλη του νεοεκλεγέν Δ.Σ είναι να γίνουν όσο το δυνατόν πιο ισοζυγισμένοι προϋπολογισμοί σε όλα τα τμήματα.

Bet on Alfa

Στόχος δεν είναι να αποδυναμωθεί κάνενα τμήμα, αλλά να γίνει σωστή προεργασία για τις ανάγκες του κάθενος, έτσι ώστε να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσει και τίτλους, αλλά παράλληλα να μην φορτωθεί άλλα χρέη το Σωματείο.

Παράλληλα το μεγάλο στοίχημα που έχει θέσει ο Μάριος Αργυρίδης και οι συνεργάτες του είναι να δοθεί έμφαση στις ακαδημίες μας. Δηλαδή όλα τα τμήματα να προσελκύσουν τα παιδιά που αναλογούν στην εμβέλεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως παράλληλα να γίνουν και αυτές οι τομές έτσι ώστε να καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ να προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια σε αυτά τα παιδιά. Η αλήθεια είναι πως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες συγκεκριμένων ανθρώπων τα προηγούμενα χρόνια να κρατήσουν τις ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα άλλα αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου, όρθιες, υπήρχαν πολλά κενά και παραλείψεις.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με σωστό μακροχρόνιο πλάνο πρέπει να κερδίσει ξανά πίσω τα παιδιά της. Και μιλάμε ξεκάθαρα: Δεν γίνεται για παράδειγμα η Ανόρθωση να έχει καταφέρει να στείσει ένα υπερσύγχρονο δίκτυο ακαδημίων στο γυναικείο βόλλει στην Λευκωσία, και αυτή τη στιγμή να απαριθμεί πάνω από 200 παιδιά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί δεν μπορεί να το κάνει αυτό; Η’ στην καλαθόσφαιρα; Xρειάζεται λοιπόν πλάνο και σωστή διαχείριση. Παράλληλα χρειάζεται και στήριξη από τον κόσμο. Γιατί για να είμαστε δίκαιοι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει γυρίσει την πλάτη στο Σωματείο και στα άλλα αθλήματα. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Και είναι στο χέρι του νέου Δ.Σ να το πετύχει. Να έρθει ξανά κόντα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να τον πείσει ότι αυτή την φορά υπάρχει διάθεση, υπάρχει πλάνο, υπάρχει ελπίδα!

Autoremarketing

Bet on Alfa