Mπράβο ρε λεβέντες!

Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε με τον πιο ιδανικό τρόπο για την Εθνική Παίδων, η οποία φεύγει από την Πρίστινα του Κοσόβου με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού και την άνοδο στη B’ κατηγορία στις αποσκευές της!

Bet on Alfa

Το συγκρότημα του Λούη Σιακαλλή επικράτησε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας της FIBA, του Αζερμπαϊτζάν με 78-75, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο επάξια με πέντε νίκες σε έξι αγώνες.

Σχεδόν αλάνθαστα τα παλληκάρια της Εθνικής Κ16, τα οποία έφτασαν σε μια ιστορική επιτυχία, η οποία καταδεικνύει και το μέγεθος της δουλειάς που λαμβάνει χώρα σε αναπτυξιακό επίπεδο στο νησί μας.

Το χρυσό τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα από τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο ήταν καθοριστικό μιας και χάρισε στους διεθνείς μας την υπερπολύτιμη πρωτιά που συνοδεύτηκε με την πολύ τιμητική άνοδο για το κυπριακό μπάσκετ στη 2η κατηγορία.

Στον μεγάλο τελικό οι παίκτες του Λούη Σιακαλλή φόρεσαν το καλύτερο τους κουστούμι, με τέσσερις να σκοράρουν διψήφιο αριθμό πόντων και να είναι ανώτεροι γενικότερα σε όλους τους τομείς της αναμέτρησης, με καλύτερα ποσοστα σε επιθετικό και αμυντικό κομμάτι.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-18, 21-26, 14-14, 22-17

Κύπρος (Λούης Σιακαλλής):

Κωνσταντίνου 11, Γεωργίου 7, Μαννάρης 16, Όζτοπρακ 17, Παπαδόπουλος 10, Πετρίδης 7, Κουζαπάς 10, Παναγιώτου, Μαστορής, Μαρνέλος, Δημητρίου, Λύτρας

Αζερμπαϊτζάν (Ταχίρ Μπακσίγιεφ)

Μπερκόζ 18, Γκαφλάνοφ 20, Χαμάτοφ 15, Χουσεϊνλί 12, Μαματζάντα 2, Αμπντουλάγιεφ 1, Τσεβαχίρ 7, Γκουλίγιεφ, Μαμάντοφ, Μιρζάγιεφ, Σουλεϊμανλί, Μπατσί

Autoremarketing

Bet on Alfa