ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣπουδαία κίνηση από το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για...

Σπουδαία κίνηση από το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να σωθεί το άθλημα!

To έχουμε πει πολλές φορές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι κάτι το διαφορετικό και δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη ομάδα στην Κύπρο.

Bet on Alfa

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΜΟΝΟΙΑ24 που συλέξαμε από την ΚΟΠ, στην σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για να συζητηθούν τα προβλήματα που προκύπτουν στο πρωτάθλημα φούτσαλ, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση για να βοηθήσει έτσι ώστε το Αποελ και η Ανόρθωση συμμετάσχουν κανονικά την νέα σεζόν.

Βλέπετε παρόλο που το πρόβλημα αυτή την στιγμή δεν είναι δικό μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ως γνώμονα το συμφέρον και την ανάπτυξη του αθλήματος.

Συγκεκριμένα η ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρόταση της συμπεριέλαβε:

  • Την αναστολή καθόδου ξένων ποδοσφαιριστών για τα επόμενα δύο χρόνια, έτσι ώστε να μειωθούν τα μπάτζετ, παρόλο που αυτό θα πλήξει την ποιότητα του πρωταθλήματος.
  • Κάλυψη εξόδων  για ανθρώπους ασφαλείας των αγώνων, ιατρών αγώνων,Υπεύθυνου ΚΟΑ από την Ομοσπονδία.
  • Εξεύρεση Χορηγού πρωταθλήματος και τα έσοδα να μοιραστούν ισόποσα σε όλες τις ομάδες.
  • Να δώσει η ΚΟΠ το δικαίωμα σε κάθε ομάδα να χειριστεί μόνη της τα τηλεοπτικά της δικαιώματα, με στόχο όλες οι ομάδες να αυξήσουν τα έσοδα τους.

Τα πιο πάνω σημεία είναι μερικά από αυτά που κατέθεσε η ΟΜΟΝΟΙΑ σε μια ολοκληρωμένη πρόταση, έτσι ώστε όλες οι ομάδες να πάρουν οικονομική ανάσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μοναδική ομάδα που κατέθεσε ολοκληρωμένη γραπτή πρόταση στην σημερινή κρίσιμη συνεδρία.Σπουδαία κίνηση από την ΟΜΟΝΟΙΑ που δείχνει το μεγαλείο της.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη όπου θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του αθλήματος.

Autoremarketing

Bet on Alfa