ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Φορώντας το Τριφύλλι δε μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο...

«Φορώντας το Τριφύλλι δε μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο περάν του να δίνεις το 100%»

Πολλές φορές λέμε ότι μια ομάδα, ανεξάρτήτως αθλήματος, θέλει το κυπριακό στοιχείο στις τάξεις τις για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της. Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε πάμπολλες φορές. Τρανό παράδειγμα ο διεθνής Φουτσαλιστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Τάσος Σκαμπύλης. Ο αρχηγός φιλοξενήθηκε στο χθεσινό podcast και σε σχόλιο που έγινε από τον συνάδελφο Γιώργο για το πόσο τίμησε το Τριφύλλι, με την απάντηση του ήρθε να μας υπενθυμίσει ξανά τη σημαντικότητα να χεις δικά σου παιδιά στην ομάδα.

Bet on Alfa

«Η αλήθεια είναι ότι είναι δική μας τιμή που φορούμε το Τριφύλλι και πρέπει να ξεκινήσουμε απ’εκεί. Φορώντας το Τριφύλλι δε μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο περάν του να δίνεις το 100% όποτε ήσουν μέσα στο γήπεδο. Όταν το κάνεις αυτό το εκτιμά ο κόσμος κι αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις που εισπράττουμε μέχρι σήμερα από φιλάθλους δικούς μας αλλά και από αντιπάλους»

Τη φράση, είναι δική μας τιμή που φορούμε το Τριφύλλι, την επανέλαβε αρκετές φορές δείχνοντας τη ποιότητα του χαρακτήρα του αλλά και πως ένιωθε αγωνιζόμενος μ’αυτή τη φανέλα, κάτι το οποίο πρέπει να δουν όλοι οι κύπριοι που φοράνε τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αγωνίζονται γι’αυτή, είτε είναι στο Ποδόσφαιρο, στο Φούτσαλ , στο βόλει, στο μπάσκετ ή οπουδήποτε αλλού.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

Autoremarketing

Bet on Alfa