ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣOMONOIA:"Ο κόσμος μας για μια ακόμη φορά έδειξε τα...

OMONOIA:”Ο κόσμος μας για μια ακόμη φορά έδειξε τα φιλάνθρωπα συναισθήματά”

Ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ για την εκδήλωση της περασμένης Δεύτερας έξω από το Γ.Σ.Π:

Bet on Alfa

Την περασμένη Δευτέρα πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Άρη στο ΓΣΠ, πραγματοποιήθηκε εθελοντική δειγματοληψία για ενίσχυση του αρχείου των Δοτών Μυελού των Οστών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο κόσμος μας για μια ακόμη φορά έδειξε τα φιλάνθρωπα συναισθήματά του και αγκάλιασε την πρωτοβουλία της εκστρατείας “Βάλε goal στην ζωή… για πολλά παιδικά χαμόγελα”.

Παραθέτουμε πιο κάτω γενικές πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών:

1. Ο εθελοντής δότης μυελού των οστών πρέπει να είναι ηλικίας 18-45 ετών, να είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου και να είναι καλά στην υγεία του (εάν πάσχει από σοβαρές ασθένειες όπως καρκίνος, καρδιακές παθήσεις, διαβήτη τύπου Ι και μολυσματικές ασθένειες δεν μπορεί να εγγραφεί).

2. Όποιος έχει ήδη εγγραφεί (έδωσε δείγμα προηγουμένως) είναι ήδη στο αρχείο μας και δεν πρέπει να εγγραφεί ξανά. Εάν δεν είστε βέβαιος ότι έχετε εγγραφεί, μπορείτε να καλέσετε το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα στο 22772700 για να το επιβεβαιώσουμε.

3. Η διαδικασία εγγραφής: ο δότης συμπληρώνει την αίτηση εγγραφής δότη και στη συνέχεια ένας εκπαιδευμένος δειγματολήπτης συλλέγει λίγο σάλιο του δότη σε μια μπατονέττα. Με αυτό το δείγμα, και την συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση, εγγράφεστε επίσημα στο αρχείο μας, το οποίο είναι συνδεδεμένο διεθνώς μέσω της παγκόσμιας τράπεζας δοτών.

Autoremarketing

Bet on Alfa