ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘα χρειαστούν όλοι!

Θα χρειαστούν όλοι!

Μετα την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει σιγά – σιγά σε ρυθμούς ντέρμπι. Και όχι ένα αλλά τέσσερα. Αρχής γενομένης την ερχόμενη Δευτέρα στο Παφιακό Στάδιο, όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα, σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη έξοδο. Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, καθώς όπως προαναφέραμε ακολουθούν ακόμη 3 δύσκολα παιχνίδια με ΑΕΚ, Απόλλωνα και Ανόρθωση και η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να μπει σε αυτή την σειρά με το δεξί.

Bet on Alfa

Πλέον όλοι οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας μας, έχουν να δώσουν την δική τους καθοριστική συμβολή γι’ αυτά τα παιχνίδια. Πέρα απ’ αυτούς που θεωρούνται βασικοί, είναι σημαντικό και οι «εφεδρείες» να είναι ετοιμοπόλεμοι, καθώς σίγουρα θα προκύψουν και απουσίες λόγω καρτών, ενώ είναι στο παιχνίδι και οι τραυματισμοί.

Ο Αυγουστή, μέχρι στιγμής, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 22 ποδοσφαιριστές. Ένας μεγάλος αριθμός, δείγμα ότι εμπιστεύεται τις επιλογές που έχει στο ρόστερ του.  Όλοι λοιπόν καλούνται από την ερχόμενη Δεύτερα να δείξουν τον καλό τους εαυτό, και ο καθένας με την δική του συμβολή να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε επιτυχίες

Autoremarketing

Bet on Alfa