ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΛανγκ σε θέλω "πίσω"... - Του Πάνου Δημητρίου

Λανγκ σε θέλω “πίσω”… – Του Πάνου Δημητρίου

Υπάρχει ακόμη ένα τεράστιο ερωτηματικό αυτή την στιγμή στον κόσμο μας και είναι αυτό του Λαγκ.
Γιατί ρε δεν αποδίδει ο Άνταμ σε μας και ο Ρόσσι τον καλεί ανελειπως στην εθνική του? Δεν έχει χάσει παιχνίδι και βγάζει 90 λεπτά.
Μέχρι στιγμής φέτος μέτρα μέσα σε 12 επίσημα παιχνίδια με την ομάδα μας 8 ως βασική ενδεκάδα και 4 έμεινε στο πάγκο. Ενώ με την εθνική του στα 8 παιχνίδια, εντός 2023, επίσημα και φιλικά, έπαιξε ως βασικός τα 7 και μπήκε ως αλλαγή στο άλλο.

Bet on Alfa

Ε δεν γίνεται να μην γέννησε άλλη μάνα Ουγγαρέζα αμυντικό καλύτερο του Λανγκ.

Όλο και κάτι βλέπει ο Ρόσσι που τον καλεί εδώ και 5 χρόνια! (Ο ίδιος από το 2014 διεθνής!)
Με λίγα λόγια έχουμε ένα αμυντικό διεθνή, μέσα από 10 και μύρια Ουγγαρέζους, ως βασικός ενδεκαδάτος παίκτης, που δεν χάνει παιχνίδι και τον θέτουμε ως ένα πιο χαμηλής ποιότητας παίκτη λες και ο Γιαννής που τον Αστρομερίτη καταλάβει παραπάνω που τούτους.
Και ερωτώ εγώ ο αδαής. Τι γίνεται ρε Άνταμ; Φταίμε εμείς; Φταίει το σύστημα; Φταίει ο Σοφρώνης να τον στείλουμε πίσω Λεμεσό; Σου λένε κάνε 3 πράγματα στην Ουγγαρία και τα κάνεις και εδώ σε φορτώνουν με άλλα 10; Λέω γω…
Δυστυχώς όμως ο Λανγκ, κοινή διαπίστωση μεταξύ μερικών, είναι ότι δεν αξιοποιείται σωστά από τους εκάστοτε προπονητές της ομάδας μας, πλην τότε με Μπεργκ και εξηγώ πιο μετά. Φαίνεται σε τριάδα πίσω αποδίδει καλύτερα από ότι παίζοντας με ένα μόνο συμπαίκτη. Αυτό κάνει και ο Ρόσσι μαζί του στην Ουγγαρία. Ειδικά όταν δεν έχεις ένα αμυντικό κλάσης ανώτερο από τον ίδιο δίπλα του, Λουφτνερ, Χούμποτσαν, χειροπιαστά παραδείγματα του κοντινού παρελθόντος.
Και πιο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για τον ίδιο. Μπορεί να κάνει παιχνίδι; δύσκολο αν έκανε δεν θα κατηφόριζε εδώ, κάνει λάθη; όλοι κάνουν είναι και αυτά στο παιχνίδι. Όμως ο ίδιος έχει γρήγορα αντανακλαστικά, μπλοκ, βγαίνει δυνατά στον αντίπαλο και όλα αυτά είναι που τον βάζουν μέσα στο παιχνίδι. Αν προσθέσει κανείς ότι κουβαλά και μια εμπειρία εδώ 4 χρόνων και πάνω από 100 επίσημα παιχνίδια με το τριφύλλι, τότε δύσκολα αφήνεις τέτοιο παίκτη απαρατήρητο.
Στην Ουγγαρία παίζει σε τριάδα πίσω. Και εξυπηρετεί τον προπονητή του. Καιρός να τον “δέσουμε” στην ομάδα με διαφορετικό τρόπο. Τριάδα; Διαδα; Δεν ξέρω οι ειδικοί ξερουν. Νομίζω όμως με έναν καλό Παναγιώτου θα μπορούν να κάνουν ωραίο δίδυμο. Αν βάλεις και ένα τρίτο έδεσε και η τριάδα…

Πάνος Δημητρίου

Autoremarketing

Bet on Alfa