ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο παράδειγμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ…

Το παράδειγμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ…

Μετά από κάθε αγώνα της Εθνικής μας συζητείται το κατάντημά μας ως ποδόσφαιρο σε εθνικό επίπεδο. Έγινε πιο έντονο τους τελευταίους μήνες, μετά τις κάκιστες εμφανίσεις και τις βαριές ήττες της Εθνικής. Ο προβληματισμός γίνεται όλο και πιο έντονος, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μη λέει να πάρει μπρος.

Bet on Alfa

Κι εμείς λέμε: Το παράδειγμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εάν το ακολουθήσουν κι άλλοι, ίσως το μέλλον της Εθνικής να είναι καλύτερο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν δίστασε να εμπιστευτεί Κύπριους ποδοσφαιριστές, να τους δώσει την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους, να μην συμπληρώνουν απλώς το ρόστερ, αλλά να είναι εκ των βασικών συντελεστών.

Δεν είναι καιρός, λοιπόν, κι άλλες ομάδες να το πράξουν; Παρόλο που η ΟΜΟΝΟΙΑ το έκανε με δική της πρωτοβουλία, πίστεψε στα δικά της παιδιά, τους υπόλοιπους ας τους το επιβάλει η Ομοσπονδία. Δεν είναι καιρός στην ΚΟΠ να θέσουν ουσιαστικούς κανόνες και όχι απλώς να παίρνουν μέτρα για το θεαθήναι.

Μπορεί η Ομοσπονδία να θέσει ως όρο τη συμμετοχή συγκεκριμένου αριθμού Κύπριων παικτών; Και όχι εάν δεν έχεις Κύπριο στο αρχικό σχήμα να επιβάλλεται πρόστιμο στην ομάδα. Μπροστά στα εκατομμύρια που ξοδεύουν τα Σωματεία, τα 1.500 ευρώ πρόστιμο θεωρούνται χάδι. Η μπάλα είναι στην ΚΟΠ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ και διαθέτει σημαντικό αριθμό Κυπρίων και τους δίνει χρόνο. Είναι πρωταγωνιστές, στυλοβάτες της προσπάθειάς της για διάκριση. Κι ας επιβραβεύσει η Ομοσπονδία τις ομάδες που το κάνουν. Ίσως είναι ένας τρόπος να βρεθεί ξανά η Εθνικό στο σωστό δρόμο.

Autoremarketing

Bet on Alfa