ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα νιώσει την πίεση της καλύτερης επιθετικής γραμμής

Να νιώσει την πίεση της καλύτερης επιθετικής γραμμής

Το προσεχές παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Πάφος FC εκτός έδρας, το βράδυ της Δευτέρας, είναι απ’ αυτά που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Γι’ αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να τις έχει με το μέρος της, ώστε να περάσει νικηφόρα από την Πάφο και να πάρει την ιδανική φόρα και για τα επόμενα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν και είναι συνεχόμενα.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος και αυτό θα πρέπει να το νιώσουν οι αντίπαλοί της. Να βάλει πίεση, να δημιουργήσει και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της. Με αυτό τον τρόπο θα δώσει συνέχεια στο σκοράρισμα, που θα τη βοηθήσει στην προσπάθειά της να επιστρέψει στις επιτυχίες, διατηρώντας και το αήττητό της.

Απέναντί της, η ομάδα του Αυγουστή θα έχει έναν αντίπαλο που και σκοράρει (15 γκολ ενεργητικό) και έχει καλή άμυνα (4 γκολ παθητικό). Γι’ αυτό θα χρειαστεί συγκέντρωση στην άμυνα, ώστε να αποφευχθούν λάθη που ενδεχομένως να στοιχίσουν, αλλά και αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Η αντίπαλη άμυνα να νιώσει τις επιθετικές αρετές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η προετοιμασία συνεχίζεται, με τον Αυγουστή να έχει πλεον όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αφού επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανέλυσε τον αντίπαλο και θα δουλέψει στο πλάνο του. Προσδοκία του είναι, να εφαρμοστεί κατά γράμμα το πλάνο, οι ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν στο μέγιστο βαθμό και να πανηγυρίσουν μια σημαντική από κάθε άποψη νίκη.

Autoremarketing

Bet on Alfa