ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟι διεθνείς, η ετοιμότητα και το πλάνο του κόουτς

Οι διεθνείς, η ετοιμότητα και το πλάνο του κόουτς

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εντείνει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Δευτέρας με την Πάφος FC εκτός έδρας. Ο Αυγουστή, αφού έχει πλέον όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, δουλεύει στο πλάνο που θα εφαρμόσει στο «Στέλιος Κυριακίδης» και θεωρεί πως είναι ικανό να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην επιτυχία.

Bet on Alfa

Οι επιλογές του Κύπριου τεχνικού θα κριθεί ως ένα βαθμό και από την κατάσταση στην οποία επέστρεψαν οι διεθνείς, τον χρόνο συμμετοχής που πήραν με τις Εθνικές τους ομάδες. Όπως και από την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών, κυρίως ο Μάθιους. Θα θελήσει να παρουσιάσει τους πιο έτοιμους από κάθε άποψη, να έχουν φρεσκάδα και να είναι ικανοί σ’ έναν ανταγωνιστικό αγώνα όπως είναι αυτός της Δευτέρας.

Ο Αυγουστή διάβασε τον αντίπαλο και έχει εικόνα για τα δυνατά, αλλά και τρωτά σημεία του παιχνιδιού του. Θα θελήσει, από τη μια η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει το παιχνίδι της και από την άλλη να αξιοποιήσει τα αδύνατα σημεία της Πάφου και να της κάνει τη ζημιά. Σ’ ένα τέτοιο ματς είναι σημαντικό πρωτίστως το μηδέν στην άμυνα. Εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ το πετύχει, τότε έχει τις επιθετικές αρετές να σκοράρει και να φύγει με το «διπλό».

Autoremarketing

Bet on Alfa