ΑρχικήOFF THE RECORDΑ.Γιατρού: «Η πάσα του Λοίζου ήταν σπάνια! Βρήκε τη...

Α.Γιατρού: «Η πάσα του Λοίζου ήταν σπάνια! Βρήκε τη χημεία ο Σοφρώνης»

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Άντρος Γιατρού, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου για τη νέα νίκη των «πρασίνων» σε ντέρμπι, αυτή τη φορά σε βάρος του Απόλλωνα, ενώ κατέθεσε την άποψή του για τη φετινή ομάδα.

Bet on Alfa

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Το γρήγορο γκολ επέδρασε πολύ θετικά για την ομάδα μας και κάπως αρνητικά για τον αντίπαλο. Φαίνεται πως η ομάδα άρχισε να βρίσκει ρυθμό, παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από τα λεγόμενα έξι βαθμών. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε έναν διεκδικητή για τον τίτλο και με μηδέν παθητικό».

Για τον Λοΐζου: «Έγιναν διάφορα με τον μικρό στο παρελθόν. Όμως είναι παίκτης που μπορεί να κερδίσει μια ομάδα μόνος του. Και το έδειξε. Απλά πρέπει να βρει τα πατήματά του, τη ψυχολογία του. Το γκολ και ασίστ του θα τον βοηθήσουν πάρα πολύ στη συνέχεια και περιμένω περισσότερα από αυτόν. Η πάσα του ήταν εξαιρετική που δεν βλέπεις συχνά».

Για τον Σεμέδο: «Παιχνίδι με παιχνίδι είναι ακόμη καλύτερος. Έχει πάρει τη ψυχολογία που πρέπει, άρχισε να μπαίνει στο σύνολο της ομάδα και μπορεί να προσφέρει κι άλλα».

Για την μεσοαμυντική λειτουργία: «Δυσκολεύτηκε λίγο ο Σωφρόνης να βρει τη χημεία στην αμυντική λειτουργία. Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως το βρήκε και είναι πολύ θετικό. Ελπίζω να συνεχίσει αυτό το στατιστικό με μηδέν παθητικό. Η ομάδα κινδυνεύει πολύ λίγο και όσο κινδυνέψει έχει ένα τέρας όπως τον Φαμπιάνο. Άλλο είναι να σου κάνει 20 φάσεις ο αντίπαλος και άλλο 4-5 τελικές. Στις 10 να δεχθεί ένα Φαμπιάνο».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Μεγάλο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή Ανόρθωση. Θα είναι ένα ντέρμπι. Το ευχάριστο είναι ότι πήραμε τον αέρα της και στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει η Ομόνοια. Η ομάδα δεν κάνει πίσω σε έτσι έδρες».

Autoremarketing

Bet on Alfa