ΑρχικήUncategorizedΦεύγουν οι διεθνείς, δουλειά με τους υπόλοιπους!

Φεύγουν οι διεθνείς, δουλειά με τους υπόλοιπους!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αφήνει πίσω της την προβληματική εμφάνιση και το κακό αποτέλεσμα της περασμένης Παρασκεύης στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και γυρίζει άμεσα σελίδα, με σκοπό με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να επιστρέψει ΑΜΕΣΑ στα νικηφόρα αποτελέσματα και να ξεκινήσει την δική της αντεπίθεση για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Bet on Alfa

Από το “Ηλίας Πούλλος” αυτή την εβδομάδα θα λείψουν αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, παρόλα αυτά το τεχνικό επιτελείο με όσους ποδοσφαιριστές θα έχει στην διάθεση του θα πρέπει να δουλέψει για να βελτιώσει πράγματα, που δεν πήγαν καλά, τόσο την περασμένη Παρασκεύη όσο και στους προηγούμενους βαθμούς.

Οι 20 βαθμοί που μάζεψε η ΟΜΟΝΟΙΑ από τους 33 που διεκδίκησε η ΟΜΟΝΟΙΑ στέλνουν το μήνυμα πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει επιτέλους να χτίσει ένα νικηφόρο σερί, καθώς από εδώ και πέρα κάθε βαθμός που θα χάνεται ίσως να αποβεί μοιραίος. Μπροστά της η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μια τετράδα αγώνων με βατούς αντιπάλους και καλείται να κάνει το απόλυτο, αρχής γενομένης κόντρα στον Εθνικό Άχνας την ερχόμενη αγωνιστική.

Autoremarketing

Bet on Alfa