ΑρχικήOFF THE RECORDΟ Φώτης για το νέο κεφάλαιο στην ζωή του...

Ο Φώτης για το νέο κεφάλαιο στην ζωή του ως εκλελεγμένος δημοτικός σύμβουλος!

Ο Φώτης Παπουλής καλεσμένος στο νέο επεισόδιο της εκπομπής SUPER MONDAY στη Digital TV. Πόσο εύκολη ήταν η επόμενη μέρα χωρίς μπάλα και πως πήρε την απόφαση να εισχωρήσει στην πολιτική σκηνή, aφού είναι πλέον εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Ίλιον, αστική περιοχή και δήμος του Δυτικού Τομέα Αθηνών στην Περιφέρεια Αττικής.

Bet on Alfa

“Έχω μετακομίσει στην Ελλάδα με την οικογένειά μου, είμαι στην Αθήνα πλέον όχι μόνιμα, γιατί πηγαινοέρχομαι μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας, θα έλεγα περισσότερο στην Κύπρο γιατί έχω αρκετές δουλειές μέχρι να δω πως θα γίνει. Ασχολούμαι και με την αυτοδιοίκηση εκεί στο Δήμο που μεγάλωσα, στο Ίλιον. 

Μετά από τόσα χρόνια που το μόνο που ήξερα ήταν να παίζω ποδόσφαιρο, ξεκίνησε μια καινούργια καθημερινότητα. Δεν με έχει πειράξει τόσο που σταμάτησα το ποδόσφαιρο γιατί σταμάτησα στα 38 μου χρόνια, έζησα σχεδόν τα πάντα. Έζησα έντονες στιγμές. Έφυγα γεμάτος και χαρούμενος και αυτό με βοήθησε στη μετάβαση στη καθημερινότητα. 

Δεν είναι εύκολο όταν έχεις μάθει από παιδάκι να κάνεις αυτό το πράγμα. Εγώ είχα πάρει την απόφαση 1 χρόνο πριν και έστησα τη ζωή μου με κάποιες άλλες επαγγελματικές ενέργειες. Έγινε πολύ ομαλά η δική μου μετάβαση. Πρέπει πρώτα να το δεχθείς μέσα σου γιατί η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν όχι θα αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα στη μετάβασή σου. Να είσαι έτοιμος.

Μόλις γύρισα στην Ελλάδα μου έγινε πρόταση από την Ανδριάνα Αλεβίζου που ασχολείται με τα πολιτικά εδώ και αρκετά χρόνια. Πήρα το κομμάτι αθλητισμού στο Δήμο. Ήθελα να μπω σε αυτό το κομμάτι και να τη βοηθήσω γιατί τη σέβομαι τόσο αυτή όσο και τον άντρα της. Ο πατέρας της ήταν από τους κορυφαίους Δημάρχους στο Ίλιον, μεγαλώσαμε όλοι με αυτόν.  Οπότε ήθελα να τη βοηθήσω αυτή ως αουτσάιντερ κιόλας και στο τέλος τα καταφέραμε να γίνει Δήμαρχος. Την πρώτη Κυριακή ήμασταν 8 μονάδες πίσω. Έγινε ανατροπή τη δεύτερη Κυριακή και πήραμε το Δήμο.

Στηρίξαμε την Αντριάνα από το δικό μας κομμάτι με τον δικό μας κόσμο, με μια καινούργια παράταξη (σ.σ ΝΑΙ-Συνεργασία Ανανέωσης). Πολύ δύσκολο θα έλεγα. Με την προσέγγιση που δώσαμε πείσαμε τον κόσμο ότι μπορούμε εμείς να είμαστε η επόμενη μέρα στο Δήμο Ιλίου. Δεν γνωρίζω πολλά από την πολιτική όμως είναι κάτι που με ιντριγκάρει. Θα βοηθήσω τον Δήμο μου στο κομμάτι ειδικά του αθλητισμού και αυτό θα το κάνω πάνω απ΄ όλα με αγάπη”.
 
Για το λόγο που έρχεται αρκετά συχνά στην Κύπρο:”Έχω προσωπικές δουλειές, άνοιξα δικές μου δουλειές. Γι΄ αυτό προσπαθώ να μοιράσω το χρόνο μου στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Στην Κύπρο και στην Ελλάδα”.

Autoremarketing

Bet on Alfa