ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜε σοβαρότητα και συνέπεια θα χτίσει σερί

Με σοβαρότητα και συνέπεια θα χτίσει σερί

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεπέρασε το εμπόδιο του Εθνικού Άχνας με ευκολία, γιατί ήταν καλή σε μεγάλα διαστήματα, αποφασιστική και αποτελεσματική. Επιβλήθηκε του αντιπάλου της και έφτασε σε μια ευρεία νίκη, ικανή να τη βοηθήσει από κάθε άποψη ενόψει της συνέχειας.

Bet on Alfa

Πλέον, η προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι βρίσκεται στο απόγειο της, καθώς είναι ορισμένο για την Παρασκευή στο «Αμμόχωστος». Ο ΟΘέλλος, πάνω – κάτω, είναι στα επίπεδα του Εθνικού Άχνας, έχοντας κι αυτός με τη σειρά του ως στόχο την παραμονή στην Κατηγορία.

Θα πρέπει, λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ να τον λάβει σοβαρά υπόψη. Κάθε αντίπαλος είναι επικίνδυνος, εάν δεν δείξεις την ανάλογη σοβαρότητα. Άλλωστε, η ΟΜΟΝΟΙΑ την έπαθε σε δύο περιπτώσεις στην τρέχουσα σεζόν, με Καρμιώτισσα και ΑΕΖ. Έδειξε την περασμένη Κυριακή να έμαθε και τώρα καλείται να δώσει και συνέχεια.

Μόνο με σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία θα μπορέσει να χτίσει το πολυπόθητο σερί, που θα της επιτρέψει να αναρριχηθεί στα πιο ψηλά, με φόντο πάντα την κορυφή. Την Παρασκευή, λοιπόν, θα πρέπει και πάλι να κάνει το καθήκον της, προσθέτοντας άλλο ένα τρίποντο. Ο Αυγουστή εντείνει την προετοιμασία, υπολογίζοντας τον Μπέζους, ενώ αμφίβολος είναι ο Σίμιτς. Επίσης, βρίσκεται σε αναμονή των αποτελεσμάτων που πέρασε ο Κακουλλής.

Autoremarketing

Bet on Alfa