ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑΠοδόσφαιρο Γυναικών | Εντός έδρας αποστολή απέναντι στον Άρη...

Ποδόσφαιρο Γυναικών | Εντός έδρας αποστολή απέναντι στον Άρη (δηλώσεις Μ. Ζαμανή)

H γυναικεία μας ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται την Κυριακή τον Άρη Λεμεσού για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αγώνες.

Bet on Alfa

Η Μαρία Ζαμανή μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τον αγώνα με την ομάδα της Λεμεσού, τη φετινή πορεία και έκανε κάλεσμα στον κόσμο μας να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστριών.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ταυτόχρονα πολύ σημαντικό. Πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες και να κάνουμε νέα αρχή μετά από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Δεν αρχίσαμε τη σεζόν όπως θέλαμε και πρέπει να βρούμε όσο πιο νωρίς τον δρόμο μας. Είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, τα οποία μας επηρέασαν, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτερες στα επόμενα παιχνίδια», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Είμαστε δεμένες σαν σύνολο και πρέπει αυτό να βγει και στο γήπεδο. Βλέπουμε την παρουσία του κόσμου μας που αυξάνεται παιχνίδι με παιχνίδι και τους θέλουμε δίπλα μας. Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και να μας δίνουν ώθηση. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι μεγάλος και μπορεί να αποτελέσει μεγάλη βοήθεια για εμάς».

Μετά από οκτώ αγώνες η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 4η θέση με 10 βαθμούς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Κοινοτικό Στάδιο Ψευδά και θα αρχίσει στις 11:00.

Autoremarketing

Bet on Alfa