ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΘέληση, πάθος, νίκη και για τον Φαμπιάνο

Θέληση, πάθος, νίκη και για τον Φαμπιάνο

Στο αποκορύφωμά της φτάνει σήμερα η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον κυριακάτικο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αναζητήσει τρίτη διαδοχική νίκη και «διπλό» επί των ερυθρόλευκων μετά από μια τετραετία. Με αυτό τον τρόπο θα μείνει σταθερά στα ψηλά και θα βλέπει κατάματα την κορυφή.

Bet on Alfa

Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται αποφασισμένοι για τη νίκη, γνωρίζοντας τη σημασία της. Η θέληση και το πάθος πρέπει να είναι δεδομένα, την ώρα που θα παίξουν και για τον άτυχο Φαμπιάνο. Οι συμπαίκτες του θα θελήσουν να πάρουν τη νίκη και να του την αφιερώσουν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τρίτη διαδοχική νίκη, θα παραμείνει σταθερά στις πρώτες θέσεις και με πιθανές απώλειες βαθμών ομάδων που προπορεύονται, θα πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή. Με αποφασιστικότητα από το ξεκίνημα, καθαρό μυαλό και πίστη στη νίκη, θα πετύχει.

Ο Αυγουστή είδε στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών να εντάσσονται στο κανονικό πρόγραμμα και οι ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού. Τόσο οι Κακουλλής και Σίμιτς που ήταν εκτός και στο προηγούμενο ματς, αλλά και αυτούς που αποκόμισαν τραυματισμό στο ματς με τον Οθέλλο, Κούσουλος, Μάθιους και Παναγιώτου. Εκτός απροόπτου θα είναι όλοι στην αποστολή και κάποιοι στο αρχικό σχήμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa