ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΟ Άγιος Ραφαήλ και τα παιδιά του…

Ο Άγιος Ραφαήλ και τα παιδιά του…

Διαβάστε ένα πολύ συγκινητικό άρθρο της ιστοσελίδας www.basketballstoriescy.com και του Μάριου Πολυδώρου, για δύο παιδιά την Ευρυδίκη Ελευθερίου και τον Ραφαήλ Αποστολίδη που έκαναν και κάνουν τον δικό τους τιτάνιο αγώνα.

Bet on Alfa

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ραφαήλ Αποστολίδης είναι ο μοναδικός αυτή την στιγμή καλαθοσφαιριστής, που ανήκει στο δυναμικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Διαβάστε το άρθρο:

Αν και το είχα τονίσει αρκετές φορές και αν χρειαστεί θα το πράξω και άλλες τόσες, τα καλύτερα, τα αυθεντικά, τα όμορφα παιχνίδια, παίζονται έξω από τα γήπεδα και στην περίπτωση μας, τα καλαθοσφαιρικά…

Άλλωστε για το «BS», το πνεύμα, δηλαδή η πνευματική προσέγγιση των ζητημάτων, αποτελεί έναν βασικό πυλώνα της λειτουργίας ή και της ύπαρξης του!

Μέσα στη χρονιά που έφυγε λοιπόν, η Ευρυδίκη, η αδελφή του διεθνή αρχηγού της Ανόρθωσης, Ραφαήλ Ελευθερίου, συνέτριψε τον καρκίνο!

Υπάρχει όμως και ένας ακόμη Ραφαήλ, που συνεχίζει θαρραλέα να παλεύει με τον καρκίνο και –γιατί όχι- είναι θέμα χρόνου να τον συντρίψει και ο Ραφαήλ Αποστολίδης!

Δυο δικά μας παιδιά!

Μια εικόνα του Άγιου Ραφαήλ, έκανε και συνεχίζει να κάνει το δικό της θαύμα και είναι υπεράνω θέλημα, το πότε θα ολοκληρωθεί αυτό…

Διότι, αναφερόμενος ειδικά στην οικογένεια της Ευρυδίκης, η προσήλωση στα Θεία, έπαιξε το δικό της καθοριστικό ρόλο, μέσα από τον οποίο, το θαυμαστό αυτό κορίτσι, άντλησε θάρρος, δύναμη και νίκησε!

Όπως θα νικήσει και ο Ραφαήλ!

Καμιά φορά…

Κάποιες συνωνυμίες, δεν μπορεί να είναι και τυχαίες…

Άγιος Ραφαήλ, Ραφαήλ Αποστολίδης και η Ευρυδίκη, η αδελφή του Ραφαήλ Ελευθερίου!

Ραφαήλ και Ευρυδίκη, είναι δυο τρανταχτά παραδείγματα, μέσα από τα οποία, τόσοι και τόσοι άνθρωποι, μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη…

Ακριβώς αυτός ήταν ο λόγος και ο στόχος της παραπάνω ανάρτησης, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, έτσι για να αρχίσει το 2024 με τον καλύτερο τρόπο!

Autoremarketing

Bet on Alfa