5 στα 5 οι ακαδημίες μας

Άρχισαν ξανά σήμερα με την 13η αγωνιστική τα πρωταθλήματα Νέων και Παίδων, με απολογισμό πέντε νίκες σε πέντε αγώνες!

Η ομάδα Κ19 κέρδισε την ΑΕΚ με 3-2, με γκολ των Αντρέου Α., Πέπη και Κυρατζιή. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τους “πράσινους” στη 2η θέση με 29 βαθμούς.

Η ομάδα Κ17 κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό, χάρη σε γκολ των Θεοδοσίου και Ψηλογένη. Είναι πλέον στην 2η θέση με 33 βαθμούς.

Συνέχισε με νίκη η ομάδα Κ16 κερδίζοντας 1-0 τον Ολυμπιακό. Τ0 γκολ σημείωσε ο Καζακαίος. Η ομάδα μας έχει πλέον 20 βαθμούς και είναι 7η.

Νίκη για την ομάδα Κ15, 1-4 τον Ολυμπιακό. Τα γκολ πέτυχαν οι Αγγελίδης, Σκέντερ (2) και Χριστοδούλου. Βρίσκεται στην 7η θέση με 18 βαθμούς.

H K14 κέρδισε 0-2 τον Ολυμπιακό και ανέβηκε στους 28 βαθμούς και τη 2η θέση. Τα γκολ σημείωσαν οι Τσιγαρίδης και Ζεμπύλας.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων 2026-202
Οι μικροί «πράσινοι» γνώρισαν από κοντά την πρώτη...
💪☘️Έπιασαν δουλειά και οι μικροί της Ακαδημίας...
Ακαδημίες: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο κλιμάκιο Λάρνακας