ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΆρης Λεμεσού – Ομόνοια με ενισχυμένες αποδόσεις

Άρης Λεμεσού – Ομόνοια με ενισχυμένες αποδόσεις

Το πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας συνεχίζεται με άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι, ανάμεσα σε Άρη Λεμεσού και Ομόνοια (19:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του «μαραθωνίου».

Bet on Alfa

*Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet.

Στη Λεμεσό διεξάγεται άλλη μία σπουδαία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Κύπρου, με τον Άρη να αντιμετωπίζει την Ομόνοια.

Οι δύο ομάδες θέλουν να διατηρηθούν κοντά στην κορυφή και επιθυμούν φυσικά να κοιτάξουν ψηλότερα και να μη χάσουν περαιτέρω έδαφος.

Το μεταξύ τους παιχνίδι είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, με τον Άρη Λεμεσού να θέλει να δώσει συνέχεια στα «τρίποντα» έχοντας κλείσει το 2023 με νίκη επί της ΑΕ Ζακακίου (1-0) έπειτα από δύο ήττες στον «μαραθώνιο», από ΑΕΚ (2-1) και Δόξα Κατωκοπιάς (2-0) που ανάγκασαν την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι να χάσει έδαφος στη βαθμολογία.

Από την πλευρά της η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή έκλεισε το 2023 με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξαιτίας της ήττας στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (3-0), που διέκοψε το σερί τεσσάρων νικών που είχε προηγηθεί και είχε βοηθήσει στην αναρρίχηση στην κατάταξη.

Οι επιδόσεις στα ντέρμπι είναι κάτι που απασχολεί την ομάδα της Λευκωσίας, η οποία έχει υποστεί τις δύο ήττες της στο πρωτάθλημα στα ντέρμπι με Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ.

Ο Άρης Λεμεσού έχει το πάνω χέρι στην πρόσφατη προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων καθώς μετρά 6 νίκες και 2 ισοπαλίες ανεξαρτήτως έδρας, ανάμεσα στις οποίες ήταν και το χορταστικό 2-2 του πρώτου γύρου, όπου η γηπεδούχος Ομόνοια ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον Σεμέδο για να σώσει τον βαθμό.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Κυπριακό Πρωτάθλημα

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME-BONUS-OROI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Autoremarketing

Bet on Alfa