ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟμόνοια – Δόξα Κατωκοπιάς με ειδικά στοιχήματα

Ομόνοια – Δόξα Κατωκοπιάς με ειδικά στοιχήματα

Η Ομόνοια υποδέχεται την Δόξα Κατωκοπιάς στον πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στην 1η κατηγορία της Κύπρου και η συγκεκριμένη αναμέτρηση κρύβει παγίδες για τους γηπεδούχους.

Bet on Alfa

*Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet.

Η Ομόνοια μπήκε στο 2024 με ανάμεικτα συναισθήματα. Αρχικά νίκησε 3-1 την ΑΕΛ, όμως την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε 2-0 από τον Άρη Λεμεσού. Έτσι, το «τριφύλλι» έπεσε στην 4η θέση της βαθμολογίας και πλέον το ζητούμενο είναι η επιστροφή στις επιτυχίες για να μην χάσει την επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Σοφρώνη Αυγούστη απέχει 7 βαθμούς από την πρώτη θέση και φιλοδοξεί για ακόμη μια φορά να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας. Φέτος η Ομόνοια μπροστά στο κοινό της είναι αήττητη (6-3-0) με 22-9 γκολ και το μεγάλο της όπλο στην επίθεση είναι ο Ανδρόνικος Κακουλλής που μετράει 7 γκολ και 4 ασίστ σε 15 συμμετοχές. 

Ομόνοια – Δόξα Κατωκοπιάς 1:1.27 X:4.45 2:6.40

Η Δόξα έχει δύσκολη αποστολή στο ΓΣΠ. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν τον καλό τους εαυτό και τον τρόπο να ξεφύγουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το τελευταίο δείγμα γραφής σε εκτός έδρας ματς ήταν θετικό, αφού οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη πήραν ισοπαλία (1-1) από την ΑΕΖ. Αυτός ήταν και ο πρώτος κερδισμένος βαθμός για την Δόξα μακριά από την έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα (8 ήττες σε 9 ματς).

Η προϊστορία ανάμεσα σε Ομόνοια και Δόξα είναι υπέρ των γηπεδούχων, αφού ανεξαρτήτως έδρας μετρούν 4 σερί νίκες. Η Δόξα τον Μάρτιο του 2022 πήρε θετικό αποτέλεσμα (2-2) μέσα στο ΓΣΠ, ενώ νίκησε (2-1) τελευταία φορά την Ομόνοια το 2021.    

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Κυπριακό Πρωτάθλημα

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME-BONUS-OROI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Autoremarketing

Bet on Alfa