ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΥπόκλιση στην ψυχή αυτών των παιδιών!

Υπόκλιση στην ψυχή αυτών των παιδιών!

Σε ακόμη ένα φετινό παιχνίδι η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ παρατάχθηκε χωρίς τους ξένους της, καθώς Μπονιφάτσιο και Μαρσίλιο εκ νέου αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού.

Bet on Alfa

Κόντρα στην ΑΕΚ ψες, τα παλληκάρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρήκαν ένα βουνό μπροστά τους για να ανέβουν. Δύο φορές έμειναν πίσω στο σκορ με 1-0 και 1-2. Μάλιστα στο 1-2 και 7 λεπτά μόλις πριν το τέλος της αναμέτρησης η φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Κυριάκος Στυλιανού όμως απέκρουσε, κράτησε την ομάδα μας ζωντανή, και έδωσε το έναυσμα για την ανατροπή. Ο Σέζαρ έφερε το παιχνίδι στα ίσα 3 λεπτά πριν το τέλος, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ ήθελε την νίκη. Και την πήρε με 10μέτρη εκτέλεση πέναλτι του Ελ Κέμπε.

Θα το πούμε όσες φορές κι αν χρειαστεί. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αδικεί αυτά τα παιδιά.Που κάθε εβδομάδα φτύνουν αίμα για το τριφύλλι στο στήθος. Τα γήπεδα όπου αγωνίζονται θα έπρεπε να είναι γεμάτα αλλά δυστυχώς δεν…

Έστω και τώρα, ας αλλάξει ο κόσμος μας την στάση του για την ομάδα φούτσαλ. Ελάτε κοντά γιατί το αξίζουν αυτά τα παιδιά. Κι αν έχετε αμφιβολία δείτε το χθεσινό παιχνίδι. Και θα καταλάβετε το γιατί!

Υ.Γ: Μπράβο στα παιδιά του TLR που χθες έσπρωξαν την ομάδα στην ανατροπή.

Autoremarketing

Bet on Alfa