ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΉθελε διακαώς ΟΜΟΝΟΙΑ ο Μάριους!

Ήθελε διακαώς ΟΜΟΝΟΙΑ ο Μάριους!

Ολοκληρώθηκε με αίσιο τέλος η μεταγραφή του Μάριους Στεπίνσκι στην ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς η ομάδα μας ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του.

Ο Πολωνός επιθετικός όπως σας ενημερώσαμε από χθες ήθελε διακαώς την μεταγραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Και δεν είναι πρώτη φορά που έκανε κρούση. Όλα ξεκίνησαν από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Μάριους ψαχνόταν για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, και είχε βάλει ως προτεραιότητα την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας τότε δεν έδειξαν το απαραίτητο ενδιαφέρον κυρίως λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε στο πρόσφατο παρελθόν.

Μετά τον παραγκωνισμό του στον Άρη και τα λίγα λεπτά συμμετοχής, η πλεύρα του Στεπίνσκι έκανε από τον Δεκέμβριο κρούση ξανά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το γεγονός ότι είναι ένας επιθετικός έτοιμος, που γνωρίζει την Κυπριακή πραγματικότητα, και που δόξα τον Θεό φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε, οδήγησε την ΟΜΟΝΟΙΑ να δει ζεστά το θέμα και από σήμερα ο ποδοσφαιριστής κι επίσημα να μας ανήκει.

Δεν θέλουμε να πούμε μεγάλα λόγια, όμως θεωρούμε την απόκτηση του βήμα προς τα μπρος, καθώς γνωρίζουμε την αξία του και τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο.

Autoremarketing