ΑρχικήOFF THE RECORDΖαχαριάδης: «Ο Αυγουστή δημιούργησε κλίμα εντός και εκτός -...

Ζαχαριάδης: «Ο Αυγουστή δημιούργησε κλίμα εντός και εκτός – Καταστροφική η συνέντευξη Παπασταύρου»

Τη θέση του εξέφρασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της  ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ιάκωβος Ζαχαριάδης, για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα. Θεωρεί λανθασμένη την απομάκρυνση Γιάνσον, επιρρίπτει στον Αυγουστή ότι δημιούργησε κλίμα διαρρέοντας ότι δεν του έφεραν τους παίκτες που ήθελε και θεωρεί καταστροφική την πρόσφατη συνέντευξη του Παπασταύρου:

Bet on Alfa

«Η γύμνια της ομάδας οφείλεται στις λάθος επιλογές του σκάουτινγκ τιμ και της επιτροπής μεταγραφών εδώ και δύο χρόνια (Λένον coach/manager, στην μηδενική ενίσχυση του Γενάρη του 2023 που λόγω διαφωνιών Σωματείου και Εταιρείας δεν ενισχυθήκαμε ενώ το ίδιο συνέβη και τον Γενάρη ‘22. Φέτος έχουμε κάνει πολύ καλύτερες επιλογές από Λένον (από Λένον μας έμεινε Μπέζους και Μάθιους που είναι μια μετριότητα. Σεμέδο, Κουλιμπαλί, Αλιούμ, Αμού, Φράνσον, Σιπριάνο. Οι μεταγραφές Γενάρη ‘24 θα κριθούν στην πορεία. Στεπίνσκι, Μπάκιτς και Χαμάς. Ο Σουηδός φαίνεται ότι έβαλε το χέρι του για τον Μπάκιτς, αλλά οι άλλες δύο μεταγραφές έχουν σφραγίδα του scouting team Σίμος και Αυγουστή). Το πρόβλημα της Ομόνοιας δεν ήταν ο Σουηδός ούτε ο σημερινός προπονητής.

Το μεγάλο λάθος έγινε όταν ξεκίνησε φέτος ο σχεδιασμός και το νέο μοντέλο που όλοι καταλαβαίνουμε είναι το μόνον που μας οδηγεί στην σωστή κατεύθυνση. Η διοίκηση κακώς ανανέωσε την συνεργασία με τον Αυγουστή πριν ολοκληρώσει τις επαφές με τον Γιάνσον. Ο Γιάνσον δεν έφερε εκείνος τους δικούς του προπονητές και στην συνέχεια ο Αυγουστή δεν συνεργάστηκε με τον Γιάνσον. Ο Αυγουστή δημιούργησε κλίκα εντός και εκτός ομάδας διέρρευσε ότι δεν του έφεραν τους ποδοσφαιριστές που ήθελε και ουσιαστικά ήταν στην αντίθετη πλευρά του κτισίματος μιας νέας Ομόνοιας με βάση το νέο μοντέλο. Ήξερε ότι είχε ημερομηνία λήξης και έπαιζε με λάθος σύστημα. Δυστυχώς ήταν μια μάχη ποιος θα φάει ποιον και είχε συμμάχους και εκ των έσω. Δημιούργησε σχέση οπαδική με φιλάθλους και πούλησε μαγκιά, πάθος και οπαδιλίκι.

Η Διοίκηση έδειξε ανήμπορη να χειριστεί την κατάσταση και στο τέλος έδιωξε τον Αυγουστή κάτι που δεν συγχωρέθηκε από τους οπαδούς Αυγουστή. Η κατάσταση και η πίεση που δημιουργήθηκε αρχές του Γενάρη με την βοήθεια των αποτελεσμάτων με ΑΕΖ και Πάφο έδωσαν την ευκαιρία στους οπαδούς να πάρουν στο χέρι τους την ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa