ΑρχικήUncategorizedΗ καινούρια αρχή και η δουλειά που μόλις ξεκινά...

Η καινούρια αρχή και η δουλειά που μόλις ξεκινά…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε το μεσημέρι την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου  στη θέση του Σύμβουλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού. ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν θα κάτσει και στον πάγκο της ομάδας μας, με στόχο την εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου καθώς επίσης και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Bet on Alfa

Με την ανακοίνωση του κύριου Αναστασίου η ΟΜΟΝΟΙΑ παράθεσε και τα καθήκοντα του:

“Ως Σύμβουλος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού θα παρακολουθεί και θα συμμετέχει στον κύκλο εργασιών της Ποδοσφαιρικής ομάδας και της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και θα αποτελεί Σύμβουλο της Διοίκησης επί ποδοσφαιρικών ζητημάτων. Σε συνεργασία με τον νέο Προπονητή και το Τμήμα Σκάουτινγκ θα έχουν υπό την ευθύνη τους τον προγραμματισμό, που περιλαμβάνει – ανάμεσα σε άλλα – την αξιολόγηση του ρόστερ μας, τον εντοπισμό των μεταγραφικών μας αναγκών και την πρέπουσα στελέχωση της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενόψει και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.”

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα ξεκινάει τις προσλήψεις όσον αφορά τα άτομα που θα αναλάβουν μαζί με τον Αναστασίου το χτίσιμο της νέας χρονιάς. Η θέση του Αθλητικού /Τεχνικού Διευθυντή παραμένει ανοιχτή για την οποία μίλησε πρόσφατα ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είπε πως θα πληρωθεί, όπως επίσης και αυτή του προπονητή. Οι δικές μας πληροφορίες είναι πως θα γίνουν προσλήψεις και για άλλα πόστα.

Όπως και να έχει πλέον είμαστε μπορστά σε μια νέα αρχή για την ΟΜΟΝΟΙΑ και όλοι ελπίζουμε να γίνουν όσα πρέπει, για να επιστρέψει η ομάδα μας εκεί που ανήκει. Στην κορυφή του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Autoremarketing

Bet on Alfa