ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥπάρχει ουρά πίσω από την πρόσληψη Αναστασίου - Σε...

Υπάρχει ουρά πίσω από την πρόσληψη Αναστασίου – Σε προχωρημένες επαφές με Τεχνικό Διευθυντή και προπόνητη για τη νέα σεζόν

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε πριν από λίγο την λύση της συνεργασίας της με τον κύριο Ρέκνταλ, κάτι που ήταν αναμενόμενο, ενώ εντός των επόμενων ώρων θα υπάρξει ανακοίνωση για την πρόσληψη την Γιάννη Αναστασίου στην θέση του, ως προσωπινός προπονητής μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Bet on Alfa

Ο Ελλαδίτης δεν έρχεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να αναλάβει προσωρινός προπονητής, αλλά το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή.Πίσω από την πρόσληψη Αναστασίου υπάρχει μεγάλη ουρά, και γι΄ αυτό καλούμε τον κόσμο να είναι ψυχραιμός και να περιμένει κι άλλες ανακοινώσεις.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν αποφασίσει σε συνεννόηση με τον κύριο Αναστασίου να προχωρήσουν και στην πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή ο οποίος θα είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την στελέχωση της ομάδας. Φαβορί είναι ο Μάρκο Πετσαϊουόλι, για τον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ ενδιαφέρθηκε πέρσι όμως λόγω του συμβολαίου του με την Γαλατάσαραϊ δεν κατέστη δυνατό να έρθει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε επαφές μαζί του και θα προκύψουν εξελιξείς.

Επίσης στην ομάδα μας θέλουν να κλείσουν το θέμα νέου προπονητή άμεσα έτσι ώστε να βρίσκεται κόντα στην ομάδα από τώρα (χωρίς να προπονεί και να κοουτσάρει) έτσι ώστε να ξεκινήσει μαζί με τους υπόλοιπους το χτίσιμο για τη νέα χρονιά. Στα υπόψην είναι ο Λιθουάνος Ντραμπράουσκας, και πολύ πιθανόν να υπάρξει και με αυτόν συφμωνία τις επόμενες ημέρες.

Επίσης θα γίνει ακόμη μια πρόσληψη από ότι μαθαίνουμε που θα αφορά το θέμα του Ηλίας Πούλλος. Στόχος είναι στην ομάδα να έρθει μια προσωπικότητα από το παρελθόν που θα μπορέσει να έχει τον έλεγχο του προπονητικού κέντρου.

Οι εξελίξεις λοιπόν είναι ραγδαίες, γι’ αυτό καλύτερα να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, κι έπειτα να βγάλουμε τα πρώτα μας συμπεράσματα!

Autoremarketing

Bet on Alfa