ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΑλεξίου: «Δεν χορτάσαμε με το πρωτάθλημα, θέλουμε και το...

Αλεξίου: «Δεν χορτάσαμε με το πρωτάθλημα, θέλουμε και το Κύπελλο»

Ο Πετοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Άγγελος Αλεξίου μίλησε στην Digital TV και την εκπομπή “Στην Κερκίδα” με τον Άρη Κυριάκου. Σχολίασε την κατάκτηση του 8ου πρωταθλήματος, τον στόχο του Κυπέλλου αλλά και το μέλλον του.

Bet on Alfa

«Αν και τα τελευταία χρόνια μονοπωλούμε στους τίτλους, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η προσπάθεια δεν είναι καθόλου εύκολη. Είναι φυσιολογικό όταν είσαι στην κορυφή, όλοι προσπαθούν να σε φτάσουν και να σε ρίξουν από εκεί. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια τόσο διοικητικά, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Έχουμε καταφέρει να έχουμε ένα σύνολο από αθλητές, Κύπριους συνήθως που είναι ο κορμός της ομάδας και ο Σάββας Σάββα απέδειξε ότι ξέρει να φέρνει ποιοτικούς ξένους που συμπληρώνουν το ρόστερ. Θα ήταν παράλειψη να μην πούμε ότι ναι μεν τα τελευταία 10 χρόνια πρωταγωνιστούμε ως ομάδα αλλά να μην ξεχνάμε ότι είχαμε πολλά προβλήματα τόσο στο οικονομικό κομμάτι, όσο και διοικητικά. Αυτή η προσπάθεια πάει πολύ πίσω. Απλώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε σε ιδανικές συνθήκες και να μπορούμε να παίρνουμε τους τίτλους» ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Είναι ένα στοιχείο ότι το οικογενειακό στοιχείο φέρνει επιτυχίες;

«Σίγουρα. Αυτό όμως ξεκινάει από τους Κύπριους. Οι ξένοι έρχονται σε μια χώρα και είναι ότι τους δείξεις. Όταν τους δείξεις οικογενειακό κλίμα και ότι οι πετοσφαιριστές κάνουν θυσίες, τότε κι αυτοί δίνουν τα πάντα.Είναι σημαντικό ότι είναι και καλοί χαρακτήρες. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν αλλάζουμε κάθε χρόνο 3-4 ξένους. Προσπαθάμε να τους κρατάμε»

Πέρσι φτάσατε μακριά και στην Ευρώπη. Η συνεχής παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι επιπρόσθετο συστατικό της αναβάθμισης της ομάδας;

«Σίγουρα. Όταν πηγαίνεις στην Ευρώπη και αγωνίζεσαι σε πιο ψηλό επίπεδο και δίνεις δυνατά παιχνίδια, τότε στο Κυπριακό πρωτάθλημα όλα φαίνονται πιο εύκολα. Επίσης είναι γνωστό, επειδή εμείς οι Κύπριοι δεν είμαστε επαγγελματίες, όταν πηγαίνεις στο εξωτερικό έχουμε την ευακιρία να ζήσουμε έστω και λίγο το επαγγελματικό κομμάτι και η ομάδα δένεται περισσότερο. Ήταν σπουδαίο κατόρθωμα αυτό που κάναμε κι αυτό ανεβάζει το Κυπριακό βόλεϊ»

Τώρα οι αγώνες Κυπέλλου…

«Οι τρεις τίτλοι της χρονιάς είναι οι στόχοι μας. Το Κύπελλο είναι ένας απ’αυτόυς. Εννοείται όταν κερδίζεις το πρωτάθλημα αήττητος δεν χορταίνεις. Θέλεις οποιονδήποτε τίτλο είναι διαθέσιμος.Εμείς θα δώσουμε τα δυνατά μας, για να πάρουμε το Κύπελλο και να κάνουμε άλλο ένα triple»

Μέχρι πότε θα παίζεις;

«Πολλοί με ρωτάνε. Είμαι στα 37 χρόνια τώρα. Βλέπω χρονιά με χρονιά. Θεωρώ πως έχω ακόμα»

Autoremarketing

Bet on Alfa