ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΦούτσαλ: Η αλαζονική στάση της ΑΕΛ και το μαχαίρι...

Φούτσαλ: Η αλαζονική στάση της ΑΕΛ και το μαχαίρι πιο βαθιά στην πληγή!

Όσοι βρέθηκαν χθες στο στάδιο “Ελευθερία” για να παρακολουθήσουν τον 2ο τελικό του πρωταθλήματος φούτσαλ ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΛ έγιναν μάρτυρες ενός τραγελαφικού σκηνικού το οποίο δεν τιμάει κανέναν από την ομάδα της Λεμεσού. Η στάση της Λεμεσιανής ομάδας να αποφασίσει να μην διεκδικήσει το χθεσινό παιχνίδι, για να μεταθέσει την στέψη στην έδρα της στην Λεμεσό, αποδεικνύει πως η ΚΟΠ με την στάση που τηρεί την τελεύταια διετία όσον αφορά συγκεκριμένο άθλημα, έχει δώσει την ευκαιρία στους άνθρωπους της ΑΕΛ να θεωρούν τους εαυτούς τους “υπεράνω” και να δρουν σαν κράτος εν κράτει.

Bet on Alfa

Καποιος θα μπορούσε να πει καλά εσάς πιο είναι το πρόβλημα σας αν η ΑΕΛ επέπελεξε να μην διεκδικήσει το χθεσινό παιχνίδι; Yπάρχει πρόβλημα και μάλιστα τεράστιο. Και εξηγούμαστε… Σε ένα πρωτάθλημα το οποίο βρίσκεται υπο διάλυση με μόλις πέντε ομάδες να συμμετέχουν, και με Κύπριους αθλητές οι οποίοι πλέον είναι μετρημένοι αυτοί που συνεχίζουν να ασχολούνται, δεν μπορείς να δρας και να συμπεριφέρεσαι με τόση αλαζονεία. Αυτό δείχνει ότι δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο από το να σηκώσει απλά ένα τρόπαιο να το πανηγυρίσεις, χωρίς καν να σκέφτεσαι αν του χρόνου θα υπάρχει φούτσαλ στην Κύπρο.Αυτό δεν είναι μαγκιά, αλλά εξευτελισμός.Και οι άνθρωποι της ΑΕΛ δεν ξύπνησαν από την μια μέρα στην άλλη και συμπεριφέρονται έτσι, αλλά κάποιοι τους έδωσαν το δικαίωμα.

Όταν οπαδοί της ΑΕΛ μπουκάρουν στο γήπεδο και χτυπούν αθλητές, και δεν καίγεται καρφί κανένος, τότε γιατί να μην κάνουν ότι θέλουν οι άνθρωποι της Λεμεσιανής ομάδας; Aν θεωρεί κάποιος σωστό αυτό που έγινε χθες στο Στάδιο Ελευθερία τότε απλά δεν έχει επαφή με το άθλημα του φούτσαλ, ή καλύτερα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον.

Και για να μην παρεξηγηθούμε… Η ΑΕΛ είναι καλύτερη ποιοτικά ομάδα, και το φετινό πρωτάθλημα θα το κατακτήσει δίκαια. Δεν είναι όμως εδώ η ούσια. Αυτό είναι απλά για κατανάλωση, κι ένα επιχείρημα που χρησιμοποιούν όσοι θέλουν να βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος.

Έχουν μείνει πέντε ομάδες στο πρωτάθλημα, και ανθρώποι που τις τρέχουν στερούνται χρόνο από τις οικογένειες τους και χρήμα για να τις κρατούν ζωντανές. Και αξίζουν σεβασμό, αλλά κυρίως αλληλοσεβασμό. Και χθες η ΑΕΛ με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε έβαλε το μαχαίρι στην πλήγη ακόμη πιο βαθιά.

Autoremarketing

Bet on Alfa