ΑρχικήUncategorizedΒάζει «φωτιά» στο πρωτάθλημα στο 4.55 η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Βάζει «φωτιά» στο πρωτάθλημα στο 4.55 η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Μεγάλο ντέρμπι στα πλέι-οφ του κυπριακού πρωταθλήματος, με την Ομόνοια να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ (16/3, 16:00).

Bet on Alfa

*          Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Όλα ή τίποτα για το «τριφύλλι». Μετά το ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας (1-2), η Ομόνοια είναι υποχρεωμένη να απαντήσει με μία μεγάλη νίκη, που θα της επιτρέψει να πλησιάσει την πρώτη τριάδα και, ταυτόχρονα, να μπει για τα καλά στη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι «πράσινοι» (55β.) βρίσκονται στο -4 από την 3η ΑΕΚ Λάρνακας και στο – 8 από τον ΑΠΟΕΛ, κάτι που αυτόματα αναδεικνύει την κρισιμότητα του μεγάλου ντέρμπι για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Με εξαίρεση το τελευταίο της παιχνίδι, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δείχνει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως είχαν προηγηθεί τέσσερα συνεχόμενα ματς με νίκες, την ώρα που ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε μόλις ένα από τα τρία μέχρι στιγμής παιχνίδια του στα πλέι-οφ. Με σοβαρότητα και μεγάλο κίνητρο, η Ομόνοια μπορεί να φύγει με μεγάλο διπλό από το ΓΣΠ, ενδεχόμενο που συνοδεύεται με απόδοση 4.55.

Για να φτάσει μέχρι εκεί βέβαια, το «τριφύλλι» θα χρειαστεί να ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Η Ομόνοια μπορεί να σκοράρει κόντρα σε οποιαδήποτε άμυνα, όμως θα πρέπει να περιορίσει αισθητά το ρίσκο στο δικό της μισό και να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ σε ανούσιες επιθέσεις. Έχοντας σωστό πλάνο και συγκέντρωση, το «τριφύλλι» μπορεί να κρατήσει τους γηπεδούχους στο μηδέν, με το Under 0,5 γκολ του ΑΠΟΕΛ να προσφέρεται σε απόδοση 4.25.

Με βάση τα παραπάνω, η πλάστιγγα γέρνει αυτόματα προς τη μεριά μίας «καθαρής» νίκης για την Ομόνοια. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες και σε περίπτωση που οι φιλοξενούμενοι κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους, τότε μπορεί να προκύψει το ακριβές σκορ πολλαπλών επιλογών (0-1, 0-2, 0-3), που συνοδεύεται με απόδοση 7.40.

Τέλος, ανάμεσα      στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/OROIEGGRAFISXWRISKATATHESI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Autoremarketing

Bet on Alfa