ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΣυγχαρητήρια...Ελάτε τώρα να σώσουμε το άθλημα!

Συγχαρητήρια…Ελάτε τώρα να σώσουμε το άθλημα!

Η ΑΕΛ από χθες πανηγυρίζει την κατάκτηση του 2ου πρωταθλήματος στην ιστορία της στο φούτσαλ. Ένα πρωτάθλημα το οποίο κέρδισε δίκαια καθώς ήταν κατα γενική ομολογία η ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος (από τις 5!!!).

Bet on Alfa

Αυτό που ενόχλησε και ενοχλεί περισσότερο από τους ανθρώπους της ΑΕΛ, δεν είναι το γεγονός ότι η ομάδα τους είναι καλή και δίκαια κερδίζει. Είναι το γεγονός ότι άθλημα του φούτσαλ νωσεί και οδεύει προς διάλυση, κι αυτοί συνεχίζουν να κοιτούν υπεροπτικά από ψηλά. Χαρακτηριστικές είναι οι χθεσινές δηλώσεις του κύριου Καρασαμάνη, υπεύθυνου του τμήματος φούυτσαλ της ΑΕΛ, ο οποίο μίλησε για υπερομάδα η οποία θα χτίσει της δική της παντοκρατορία στο φούτσαλ.

Τώρα σε πιο φούτσαλ, και σε πιο πρωτάθλημα εννοούσε ο κύριος Καρασαμάνης, ένας θέος ξέρει. Τα πράγματα είναι απλά κύριοι της ΑΕΛ. Κατακτήσατε ένα πρωτάθλημα δίκαια και μπράβο σας. Από εκεί και πέρα αφήστε τις φανφάρες και αν κόπτεστε πραγματικά για το φούτσαλ υποστηρίξτε την θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για πρωτάθλημα χωρίς ξένους την νέα σεζόν, έτσι ώστε να βοηθηθούν κι άλλες ομάδες, και να ξαναζωντανέψει το άθλημα. Τα υπόλοιπα είναι φανφάρες για κατανάλωση!

Autoremarketing

Bet on Alfa