ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΣτην Αυστρία η Εθνική Ελπίδων

Στην Αυστρία η Εθνική Ελπίδων

Στην Αυστρία βρίσκεται από ψες το βράδι η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.

Bet on Alfa

Ο αγώνας θα γίνει στην πόλη Ριντ, για τον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης όπου συμμετέχουν επίσης Σλοβενία, Γαλλία και Βοσνία / Ερζεγοβίνη.

Η ομάδα μας προπονήθηκε χθες το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας και ταξίδεψε στην Αυστρία με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με τους αυστριακούς συναντηθήκαμε ξανά στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και τότε φέραμε ισοπαλία 1-1 στην Κύπρο.

Στην αποστολή για τον αγώνα της 26ης Μαρτίου, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Κωνσταντίνος Μακρίδης θα έχει στη διάθεση του τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Ευαγόρας Αντωνίου, Κύπρος Νεοφύτου, Θεμιστοκλής Θεμιστοκλέους, Ευάγγελος Ανδρέου, Γιάννης Σατσιάς, Στέφανος Κίττος, Στυλιανός Βρόντης, Ανδρέας Δημητρίου, Παναγιώτης Κυριάκου, Γιώργος Νικόλας Αγγελόπουλος, Φώτης Κοτσώνης, Γιώργος Βίκτωρος, Τίτος Προκοπίου, Ανδρέας Ασημένος, Ηρόδοτος Χριστοδούλου, Αντόνιο Φώτη, Γιώργος Οκκάς, Ζάνος Σάββα, Στραχίνια Κέρκεζ, Λύσανδρος Ανδρέας Παπαστυλιανού.

Στον όμιλο μας προηγείται με 15 βαθμούς η Σλοβενία μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης. Η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

1. Σλοβενία59-512
2. Γαλλία415-39
3. Αυστρία45-27
4. Βοσνία / Ερζεγοβίνη54-103
5. Κύπρος42-151
Autoremarketing

Bet on Alfa