ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΉταν όλοι εκεί και τίμησαν τον μεγάλο Νίκο Χαραλάμπους

Ήταν όλοι εκεί και τίμησαν τον μεγάλο Νίκο Χαραλάμπους

Διεξήχθη την περασμένη Κυριακή η εκδήλωση εις μνήμη του αείμνηστου αρχηγού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της εθνικής Κύπρου, Νίκου Χαραλάμπους.

Bet on Alfa

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών του στο Σωματείο του ΕΑΣ Αγίου Δομετίου και απόδωσε φόρο τιμής στον μεγάλο Νίκο Χαραλάμπους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια, σε ηλικία 71 χρόνων.

Εκ μέρους της οικογένειας, ο Χριστόφορος Χριστοφόρου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και τόνισε: «Τιμάμε τη μνήμη ενός ανθρώπου για τον οποίον θα περάσει πολλής καιρός μέχρι να αντιληφθούμε το μεγαλείο του, την προσφορά του προς τον συνάνθρωπο και την αγάπη του για την ΟΜΟΝΟΙΑ».

Εκ μέρους του Ομίλου Παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Πρόεδρος Νίκος Πατίκκης τόνισε ότι η απώλεια είναι πολύ μεγαλύτερη και οδυνηρή για τους ανθρώπους που έζησαν σχεδόν όλη τη ζωή τους στα γήπεδα και χαρακτήρισε τον αείμνηστο Νίκο Χαραλάμπους ως «αδελφό».

Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, Μάριος Αργυρίδης, ανέφερε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Νίκο Χαραλάμπους, ο οποίος αποτέλεσε μία από πιο μεγάλες σημαίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα. Ακολούθως, παρέδωσε στην οικογένεια μία φετινή επίσημη εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το νούμερο 10 στην πλάτη και το όνομα του Νίκου Χαραλάμπους.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΕΑΣ, Ανδρέας Βασιλείου παρέδωσε στην οικογένεια σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την εποχή που ο Χαραλάμπους μεσουρανούσε στα γήπεδα.

Τέλος, διεξήχθη το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΕΑΣ με τους «πράσινους» να κερδίζουν με 3-0 χάρη στα δύο γκολ του Χάρη Θεοφάνους και ένα του Κώστα Καλοθέου.

Autoremarketing

Bet on Alfa