ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΦιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-17 επί της Ουκρανίας

Φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-17 επί της Ουκρανίας

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-17 νίκησε το απόγευμα σε φιλικό αγώνα στο ΑΕΚ Αρένα την Ουκρανία με 2-1.

Bet on Alfa

Σκόραραν για την Εθνική μας στο δεύτερο ημίχρονο οι Χαράλαμπος Μιχάλας ( 52′ πέναλτι) και Σταύρος Δημοσθένους (58′)  ενώ η Κύπρος είχε και χαμένο πέναλτι με τον Χρίστο Λουκαϊδη και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 (56′).  Οι Ουκρανοί μείωσαν σε 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

Απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο τον οποίο θα βρει απέναντι της και στην τελική φάση του EURO U17, η Εθνική μας έστειλε αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της παρουσίας της στην τελική φάση. 

Κύπρος και Ουκρανία έχουν κληρωθεί στον ίδιο όμιλο στην τελική φάση του EURO U17 και θα τεθούν αντιμέτωπες στην τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου (26 Μαΐου) επίσης στο ΑΕΚ Αρένα. 
Κύπρος (Χ. Μιχαήλ): Σταύρος Παναγή (70′ Γιώργος Παπαχαραλάμπους),  Κοσμάς Ιωάννου (79′ Παναγιώτης Χαραλάμπους), Μάξιμος Πετούσης (70′ Χρύσης Ευαγγέλου), Γαβριήλ Ψηλογένης (79′ Γιώργος Τζιωρτζής), Κυριάκος Σωτηρίου, Χρίστος Λουκαϊδης (65′ Μάριος Σταυρινίδης), Νικόλας Αχιλλέας Λυσάνδρου (65′ Κυριάκος Στρούθου), Χαράλαμπος Μιχάλας (65′ Χαράλαμπος Βαττής), Κωνσταντίνος Παναγή (70′ Στέφανος Βασιλείου),  Ραφαήλ Δημοσθένους (79′ Άννινος Νικολάου), Σταύρος Δημοσθένους (70′ Πέτρος Ιωάννου).

Autoremarketing

Bet on Alfa